1. kantoorartikelen
  2. Bureau Ladeblok verrijdbaar Incl. Slot

Bureau Ladeblok verrijdbaar Incl. Slot

5/5

Met Bureau Ladeblok verrijdbaar Incl. Slot zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Bureau Ladeblok verrijdbaar Incl. Slot heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Bureau Ladeblok verrijdbaar Incl. Slot

Merk

Songmics

Gewicht

16 kg

Afmetingen

Hoogte: 39 cm

Breedte: 45 cm

Diepte 45 cm

Kleur

Zwart

Open of dichte kast

Deels open, deels dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Bureau Ladeblok verrijdbaar Incl. Slot

Dit verrijdbare bureau ladeblok is de perfecte aanvulling voor jouw werkruimte. Met zijn slanke en moderne ontwerp past het moeiteloos onder elk bureau. Het ladeblok is uitgerust met vier ruime lades, waardoor je al je kantoorbenodigdheden georganiseerd kunt opbergen. Of het nu gaat om pennen, documenten of belangrijke notities, alles heeft zijn eigen plek in dit handige ladeblok. Het unieke kenmerk van dit bureau ladeblok is het ingebouwde slot. Hiermee kun je al je waardevolle spullen veilig opbergen en hoef je je geen zorgen te maken over onbevoegde toegang. Het slot zorgt voor extra gemoedsrust, vooral als je werkt in een drukke kantooromgeving. Daarnaast is dit ladeblok ook verrijdbaar, wat betekent dat je het gemakkelijk kunt verplaatsen naar de gewenste locatie. Of je nu van werkplek wilt wisselen of gewoon een beetje meer flexibiliteit wilt, dit bureau ladeblok biedt de mobiliteit die je nodig hebt. De stevige wielen zorgen voor een soepele en moeiteloze verplaatsing, zonder krassen op de vloer achter te laten. Kortom, dit verrijdbare bureau ladeblok is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met zijn strakke design en duurzame constructie is het een essentieel accessoire voor elke moderne werkplek. Dus waar wacht je nog op? Zorg ervoor dat je bureau altijd netjes en georgan.

Veelgestelde vragen over Bureau Ladeblok verrijdbaar Incl. Slot

Bureau Ladeblok verrijdbaar Incl. Slot kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 39 cm
  • Breedte 45 cm
  • Diepte 45 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 16 kg.

Bureau Ladeblok verrijdbaar Incl. Slot komt standaard in het Zwart. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Bureau Ladeblok verrijdbaar Incl. Slot is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een Deels open, deels dichte kast en heeft wielen: Ja.

Bureau Ladeblok verrijdbaar Incl. Slot is op de markt gebracht door Songmics. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Bureau Ladeblok verrijdbaar Incl. Slot bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten