1. kantoorartikelen
  2. SIGNA TC30 BM Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Metalen handgreep

SIGNA TC30 BM Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Metalen handgreep

5/5

Met SIGNA TC30 BM Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Metalen handgreep zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met SIGNA TC30 BM Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Metalen handgreep heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties SIGNA TC30 BM Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Metalen handgreep

Merk

hjh OFFICE PRO

Gewicht

0 kg

Afmetingen

Hoogte: 51.20 cm

Breedte: 43 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van SIGNA TC30 BM Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Metalen handgreep

De SIGNA TC30 BM Rolcontainer is een veelzijdige opbergoplossing voor elke ruimte in uw huis. Met zijn knoestige eiken afwerking en metalen handgreep voegt deze rolcontainer een vleugje warmte en stijl toe aan uw interieur. Deze rolcontainer is uitgerust met 3 ruime lades die afsluitbaar zijn met een centrale vergrendeling. Hierdoor kunt u uw persoonlijke spullen veilig opbergen en organiseren. De boeg handvat van metaal zorgt voor een stevige grip en maakt het verplaatsen van de rolcontainer moeiteloos. Met afmetingen van 42,8 x 80 x 51,2 cm biedt deze rolcontainer voldoende ruimte om al uw benodigdheden op te bergen. Of het nu gaat om kantoorartikelen, speelgoed of kleding, deze rolcontainer biedt de ideale opbergruimte. De eenvoudige montage zorgt ervoor dat u snel en gemakkelijk kunt genieten van de functionaliteit en esthetiek van deze prachtige houten rolcontainer. Voeg vandaag nog een vleugje elegantie toe aan uw interieur met de SIGNA TC30 BM Rolcontainer.

Veelgestelde vragen over SIGNA TC30 BM Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Metalen handgreep

SIGNA TC30 BM Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Metalen handgreep kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 51.20 cm
  • Breedte 43 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 0 kg.

SIGNA TC30 BM Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Metalen handgreep komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

SIGNA TC30 BM Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Metalen handgreep is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Nee.

SIGNA TC30 BM Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Metalen handgreep is op de markt gebracht door hjh OFFICE PRO. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt SIGNA TC30 BM Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Metalen handgreep bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten