1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad

5/5

Met Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 60 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad

Deze praktische standcontainer is voorzien van 3 of 4 lades, waardoor er voldoende ruimte is om al je spullen netjes en georganiseerd te houden. Of het nu gaat om documenten, kantooraccessoires of persoonlijke bezittingen, met deze container heb je alles binnen handbereik en toch overzichtelijk. Het ontwerp van deze standcontainer is gericht op functionaliteit en gebruiksgemak. Dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je de container gemakkelijk verplaatsen naar de gewenste locatie. Zo kun je hem eenvoudig naast je bureau plaatsen of zelfs in een andere ruimte gebruiken, afhankelijk van je behoeften. Deze ladecontainer kan worden bevestigd aan een recht- of hoekbureau, zowel aan de hoofdzijde (80cm diep) als aan de hoekzijde (60cm diep). Hij is uitgerust met 2 normale lades en 1 lade speciaal ontworpen voor hangmappen. Daarnaast is de container voorzien van een cilinderslot, inclusief 2 sleutels, om je waardevolle spullen veilig te bewaren. De laden zijn voorzien van handige telescoopgeleiders, waardoor ze soepel en geruisloos openen en sluiten. Je kunt kiezen uit 2 verschillende dieptematen: 60 cm diep of 80 cm diep. De afmetingen van de container zijn 75 x 46 x 60/80 cm. De romp en het topblad van de container zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je hem kunt aanpassen.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 60 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten