1. kantoorartikelen
  2. Kantoorkast Molise metaal met slot sleutels 90x40x90 cm 3 varianten

Kantoorkast Molise metaal met slot sleutels 90x40x90 cm 3 varianten

5/5

Met Kantoorkast Molise metaal met slot sleutels 90x40x90 cm 3 varianten zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Kantoorkast Molise metaal met slot sleutels 90x40x90 cm 3 varianten heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Kantoorkast Molise metaal met slot sleutels 90x40x90 cm 3 varianten

Merk

en.casa

Gewicht

24 g

Afmetingen

Hoogte: 90 cm

Breedte: 40 cm

Diepte 40 cm

Kleur

lichtgrijs

Open of dichte kast

Dichte kast, Met achterwand

Met wielen

Nee

Type deur

Openslaande deuren

Type kast

Archiefkast

Omschrijving van Kantoorkast Molise metaal met slot sleutels 90x40x90 cm 3 varianten

De Kantoorkast Molise metaal met slot sleutels is een praktische en functionele oplossing voor al je opslagbehoeften op kantoor. Met zijn afmetingen van 90x40x90 cm biedt deze kast voldoende ruimte om al je belangrijke documenten, dossiers en kantoorbenodigdheden veilig en georganiseerd te bewaren. Het eenvoudige en stijlvolle design van de kantoorkast past perfect bij elke kantoorinrichting. Het strakke en slanke ontwerp zorgt voor een moderne uitstraling, terwijl de duurzame metalen constructie zorgt voor een langdurige en stevige opbergoplossing. De kast is verkrijgbaar in 3 verschillende varianten, zodat je kunt kiezen welke het beste bij jouw kantoor past. Naast zijn praktische functie is de Kantoorkast Molise metaal met slot sleutels ook een mooie decoratieve toevoeging aan je kantoor. De kast is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor je kunt kiezen welke het beste bij de stijl van je kantoor past. Het slot met sleutels zorgt ervoor dat je belangrijke documenten veilig kunt opbergen, terwijl de handige handvatten aan de zijkanten ervoor zorgen dat je de kast gemakkelijk kunt verplaatsen indien nodig. Kortom, de Kantoorkast Molise metaal met slot sleutels is de perfecte keuze voor een opgeruimd en stijlvol kantoor. Met zijn ruime opbergruimte, duurzame construct.

Veelgestelde vragen over Kantoorkast Molise metaal met slot sleutels 90x40x90 cm 3 varianten

Kantoorkast Molise metaal met slot sleutels 90x40x90 cm 3 varianten kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 90 cm
  • Breedte 40 cm
  • Diepte 40 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 24 g.

Kantoorkast Molise metaal met slot sleutels 90x40x90 cm 3 varianten komt standaard in het lichtgrijs. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Kantoorkast Molise metaal met slot sleutels 90x40x90 cm 3 varianten is een Archiefkast en heeft als deur type: Openslaande deuren. Het is daarnaast een Dichte kast, Met achterwand en heeft wielen: Nee.

Kantoorkast Molise metaal met slot sleutels 90x40x90 cm 3 varianten is op de markt gebracht door en.casa. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Kantoorkast Molise metaal met slot sleutels 90x40x90 cm 3 varianten bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten