1. kantoorartikelen
  2. Afsluitbare Locker met Lades voor Bureau Ladekast op Wieltjes 52x39x60 cm (B x D x H)

Afsluitbare Locker met Lades voor Bureau Ladekast op Wieltjes 52x39x60 cm (B x D x H)

5/5

Met Afsluitbare Locker met Lades voor Bureau Ladekast op Wieltjes 52x39x60 cm (B x D x H) zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Afsluitbare Locker met Lades voor Bureau Ladekast op Wieltjes 52x39x60 cm (B x D x H) heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Afsluitbare Locker met Lades voor Bureau Ladekast op Wieltjes 52x39x60 cm (B x D x H)

Merk

Acaza

Gewicht

Afmetingen

Hoogte: 60 cm

Breedte: 39 cm

Diepte 52 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Schuifdeur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Afsluitbare Locker met Lades voor Bureau Ladekast op Wieltjes 52x39x60 cm (B x D x H)

Met deze afsluitbare locker met lades voor bureau ladekast op wieltjes van 52x39x60 cm (B x D x H) kun je eindelijk op een veilige en georganiseerde manier je belangrijke werkdocumenten opbergen. Deze locker is perfect voor zowel thuis als op kantoor en biedt voldoende ruimte voor al je papieren, mappen en andere benodigdheden. Deze locker is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het strakke ontwerp past perfect bij elke interieurstijl en voegt een vleugje elegantie toe aan je werkruimte. De lades zijn voorzien van een slot, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van je vertrouwelijke documenten. Bovendien zorgen de wieltjes ervoor dat je de locker gemakkelijk kunt verplaatsen, waardoor je flexibel bent in het indelen van je werkruimte. Maak je geen zorgen over de grootte van deze locker, want hij is compact genoeg om in elke hoek van je bureau te passen. De hoogte van 60 cm zorgt ervoor dat je gemakkelijk toegang hebt tot al je spullen, terwijl de breedte van 52 cm en diepte van 39 cm voldoende ruimte bieden voor al je documenten. Daarnaast is de locker gemaakt van hoogwaardig materiaal, waardoor hij duurzaam en slijtvast is. Kortom, deze afsluitbare locker met lades voor bureau ladekast op wieltjes is de perfecte oplossing voor een opgeruimde en veilige werkruim.

Veelgestelde vragen over Afsluitbare Locker met Lades voor Bureau Ladekast op Wieltjes 52x39x60 cm (B x D x H)

Afsluitbare Locker met Lades voor Bureau Ladekast op Wieltjes 52x39x60 cm (B x D x H) kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 60 cm
  • Breedte 39 cm
  • Diepte 52 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van .

Afsluitbare Locker met Lades voor Bureau Ladekast op Wieltjes 52x39x60 cm (B x D x H) komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Afsluitbare Locker met Lades voor Bureau Ladekast op Wieltjes 52x39x60 cm (B x D x H) is een Ladeblok en heeft als deur type: Schuifdeur. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

Afsluitbare Locker met Lades voor Bureau Ladekast op Wieltjes 52x39x60 cm (B x D x H) is op de markt gebracht door Acaza. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Afsluitbare Locker met Lades voor Bureau Ladekast op Wieltjes 52x39x60 cm (B x D x H) bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten