1. kantoorartikelen
  2. SIGNATURE HOME Brownie Ladeblok met wieltjes Rolcontainer archiefkast bureaukast met 2 lades wielen voor documenten in

SIGNATURE HOME Brownie Ladeblok met wieltjes Rolcontainer archiefkast bureaukast met 2 lades wielen voor documenten in

5/5

Met SIGNATURE HOME Brownie Ladeblok met wieltjes Rolcontainer archiefkast bureaukast met 2 lades wielen voor documenten in zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met SIGNATURE HOME Brownie Ladeblok met wieltjes Rolcontainer archiefkast bureaukast met 2 lades wielen voor documenten in heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties SIGNATURE HOME Brownie Ladeblok met wieltjes Rolcontainer archiefkast bureaukast met 2 lades wielen voor documenten in

Merk

Merkloos

Gewicht

16 kg

Afmetingen

Hoogte: 55 cm

Breedte: 40 cm

Diepte 41 cm

Kleur

vintage - bruin-zwart

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van SIGNATURE HOME Brownie Ladeblok met wieltjes Rolcontainer archiefkast bureaukast met 2 lades wielen voor documenten in

De SIGNATURE HOME Brownie Ladeblok met wieltjes is de perfecte aanvulling op uw kantoorruimte. Met zijn stijlvolle ontwerp en warme tinten voegt dit ladeblok niet alleen een vleugje elegantie toe, maar biedt het ook een praktische oplossing voor het opbergen van al uw documenten. Met twee ruime lades kunt u gemakkelijk uw bureau opruimen en uw belangrijke papieren georganiseerd houden. Of het nu gaat om stapels dossiers, notities of andere kantoorspullen, deze rolcontainer archiefkast biedt voldoende opbergruimte om alles netjes en binnen handbereik te houden. Maar dat is niet alles! Dit ladeblok is ook uitgerust met wielen, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is. U kunt het probleemloos van de ene kant van de kamer naar de andere rollen, zodat u altijd kunt genieten van een opgeruimde en georganiseerde werkplek. Met de SIGNATURE HOME Brownie Ladeblok met wieltjes haalt u niet alleen een functioneel meubelstuk in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw kantoor. Breng orde in uw vier muren en geniet van een georganiseerde en inspirerende werkruimte.

Veelgestelde vragen over SIGNATURE HOME Brownie Ladeblok met wieltjes Rolcontainer archiefkast bureaukast met 2 lades wielen voor documenten in

SIGNATURE HOME Brownie Ladeblok met wieltjes Rolcontainer archiefkast bureaukast met 2 lades wielen voor documenten in kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 55 cm
  • Breedte 40 cm
  • Diepte 41 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 16 kg.

SIGNATURE HOME Brownie Ladeblok met wieltjes Rolcontainer archiefkast bureaukast met 2 lades wielen voor documenten in komt standaard in het vintage - bruin-zwart. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

SIGNATURE HOME Brownie Ladeblok met wieltjes Rolcontainer archiefkast bureaukast met 2 lades wielen voor documenten in is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

SIGNATURE HOME Brownie Ladeblok met wieltjes Rolcontainer archiefkast bureaukast met 2 lades wielen voor documenten in is op de markt gebracht door Merkloos. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt SIGNATURE HOME Brownie Ladeblok met wieltjes Rolcontainer archiefkast bureaukast met 2 lades wielen voor documenten in bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten