1. kantoorartikelen
  2. DELTACO OFFICE DELO-0160 Ladeblok op wieltjes, met slot, 3 lades

DELTACO OFFICE DELO-0160 Ladeblok op wieltjes, met slot, 3 lades

5/5

Met DELTACO OFFICE DELO-0160 Ladeblok op wieltjes, met slot, 3 lades zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met DELTACO OFFICE DELO-0160 Ladeblok op wieltjes, met slot, 3 lades heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties DELTACO OFFICE DELO-0160 Ladeblok op wieltjes, met slot, 3 lades

Merk

Deltaco

Gewicht

15.4 kg

Afmetingen

Hoogte: 63.9 cm

Breedte: 39.5 cm

Diepte 50 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van DELTACO OFFICE DELO-0160 Ladeblok op wieltjes, met slot, 3 lades

Voorzie jouw bedrijf of thuiskantoor van een handige en veilige opslagoplossing met het DELTACO OFFICE DELO-0160 ladeblok op wieltjes. Dit ladeblok is slim ontworpen om onder de meeste bureaus en tafels te passen. Dankzij de vier grote zwenkwielen, waarvan er twee vergrendeld kunnen worden, en het kleine wieltje voor extra stabiliteit bij het openen en sluiten van de lades, kun je het verrijdbare ladeblok eenvoudig verplaatsen en op de gewenste plek vergrendelen. Daarnaast beschikt dit ladeblok over een handig vergrendelingsmechanisme dat alle drie de lades tegelijkertijd vergrendelt, zodat je met een gerust hart jouw gevoelige documenten en accessoires kunt opbergen. De stevige stalen constructie en hoogwaardige poedercoating zorgen ervoor dat dit ladeblok bestand is tegen krassen en roest, waardoor het een langdurige opslagoplossing is die jarenlang meegaat. Met het DELTACO OFFICE DELO-0160 ladeblok op wieltjes heb je niet alleen de perfecte opslagoplossing voor jouw bedrijf of thuiskantoor, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Kies voor gemak, mobiliteit en veiligheid met dit ladeblok van DELTACO OFFICE.

Veelgestelde vragen over DELTACO OFFICE DELO-0160 Ladeblok op wieltjes, met slot, 3 lades

DELTACO OFFICE DELO-0160 Ladeblok op wieltjes, met slot, 3 lades kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 63.9 cm
  • Breedte 39.5 cm
  • Diepte 50 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 15.4 kg.

DELTACO OFFICE DELO-0160 Ladeblok op wieltjes, met slot, 3 lades komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

DELTACO OFFICE DELO-0160 Ladeblok op wieltjes, met slot, 3 lades is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

DELTACO OFFICE DELO-0160 Ladeblok op wieltjes, met slot, 3 lades is op de markt gebracht door Deltaco. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt DELTACO OFFICE DELO-0160 Ladeblok op wieltjes, met slot, 3 lades bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten