1. kantoorartikelen
  2. Draaideurkast Archiefkast Kantoorkast 180 x 80 x 38 - Metalen kast 2 deuren

Draaideurkast Archiefkast Kantoorkast 180 x 80 x 38 - Metalen kast 2 deuren

5/5

Met Draaideurkast Archiefkast Kantoorkast 180 x 80 x 38 - Metalen kast 2 deuren zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Draaideurkast Archiefkast Kantoorkast 180 x 80 x 38 - Metalen kast 2 deuren heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Draaideurkast Archiefkast Kantoorkast 180 x 80 x 38 - Metalen kast 2 deuren

Merk

Ailem B.V.

Gewicht

45 kg

Afmetingen

Hoogte: 180 cm

Breedte: 80 cm

Diepte 38 cm

Kleur

Zwart

Open of dichte kast

Dichte kast, Met achterwand

Met wielen

Nee

Type deur

Openslaande deuren

Type kast

Archiefkast

Omschrijving van Draaideurkast Archiefkast Kantoorkast 180 x 80 x 38 - Metalen kast 2 deuren

De Draaideurkast Archiefkast Kantoorkast is een praktische en duurzame oplossing voor het organiseren en opbergen van documenten en kantoorbenodigdheden. Met zijn afmetingen van 180x80x38cm biedt deze metalen kast voldoende ruimte voor al uw archiefmateriaal. Of u nu werkzaam bent in een klein kantoor of een grotere organisatie, deze kantoorkast is geschikt voor elke werkomgeving. De kast is verkrijgbaar in twee stijlvolle kleuren, namelijk licht grijs en zwart, waardoor u de mogelijkheid heeft om de kast te laten aansluiten bij uw bestaande kantoorinrichting. De deuren van de kast zijn uitgerust met een handige draaisluiting en kunnen worden afgesloten met het bijgeleverde slot en de twee sleutels. Hierdoor kunt u uw waardevolle documenten veilig opbergen en uw vertrouwelijke informatie beschermen. Daarnaast is de Draaideurkast Archiefkast Kantoorkast voorzien van verstelbare legplanken, zodat u de kast naar eigen wens kunt indelen. Hierdoor kunt u de kast gebruiken voor het opbergen van mappen, ordners, boeken en andere kantoorbenodigdheden. De solide metalen constructie zorgt voor een lange levensduur van de kast, waardoor u jarenlang plezier zult hebben van deze praktische opbergoplossing. Kortom, met de Draaideurkast Archiefkast Kantoorkast creëert u een georganiseerde en overz.

Veelgestelde vragen over Draaideurkast Archiefkast Kantoorkast 180 x 80 x 38 - Metalen kast 2 deuren

Draaideurkast Archiefkast Kantoorkast 180 x 80 x 38 - Metalen kast 2 deuren kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 180 cm
  • Breedte 80 cm
  • Diepte 38 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 45 kg.

Draaideurkast Archiefkast Kantoorkast 180 x 80 x 38 - Metalen kast 2 deuren komt standaard in het Zwart. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Draaideurkast Archiefkast Kantoorkast 180 x 80 x 38 - Metalen kast 2 deuren is een Archiefkast en heeft als deur type: Openslaande deuren. Het is daarnaast een Dichte kast, Met achterwand en heeft wielen: Nee.

Draaideurkast Archiefkast Kantoorkast 180 x 80 x 38 - Metalen kast 2 deuren is op de markt gebracht door Ailem B.V.. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Draaideurkast Archiefkast Kantoorkast 180 x 80 x 38 - Metalen kast 2 deuren bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten