1. kantoorartikelen
  2. Ladeblok Archiefkast Met open vak 2 lades Met wielen

Ladeblok Archiefkast Met open vak 2 lades Met wielen

5/5

Met Ladeblok Archiefkast Met open vak 2 lades Met wielen zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Ladeblok Archiefkast Met open vak 2 lades Met wielen heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Ladeblok Archiefkast Met open vak 2 lades Met wielen

Merk

Kantoormeubel Specialist

Gewicht

17 kg

Afmetingen

Hoogte: 69 cm

Breedte: 42 cm

Diepte 44 cm

Kleur

Grijs

Open of dichte kast

Deels open, deels dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Schuifdeur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Ladeblok Archiefkast Met open vak 2 lades Met wielen

Dit ladeblok archiefkast is perfect voor het organiseren en opbergen van al je documenten en kantoorbenodigdheden. Met zijn strakke en moderne design past het gemakkelijk in elke werkomgeving. Het ladeblok heeft twee ruime lades waarin je al je belangrijke papieren kunt opbergen en een open vak waar je boeken, mappen of decoratieve items kunt plaatsen. De lades zijn voorzien van metalen handgrepen voor een soepele en gemakkelijke bediening. Bovendien zijn de lades uitgerust met een slot, zodat je je vertrouwelijke documenten veilig kunt bewaren. Dit ladeblok archiefkast is ook voorzien van wielen, waardoor je het gemakkelijk kunt verplaatsen en op de gewenste plek kunt vergrendelen. Let op: - Om veiligheidsredenen mogen kinderen niet op het product klimmen of ermee spelen. Dit ladeblok archiefkast is een praktische en stijlvolle toevoeging aan je kantoor of werkruimte. Het biedt voldoende opbergruimte voor al je documenten en heeft een moderne uitstraling die moeiteloos past bij elke interieurstijl. Organiseer je werkruimte en houd alles netjes geordend met dit handige ladeblok archiefkast.

Veelgestelde vragen over Ladeblok Archiefkast Met open vak 2 lades Met wielen

Ladeblok Archiefkast Met open vak 2 lades Met wielen kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 69 cm
  • Breedte 42 cm
  • Diepte 44 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 17 kg.

Ladeblok Archiefkast Met open vak 2 lades Met wielen komt standaard in het Grijs. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Ladeblok Archiefkast Met open vak 2 lades Met wielen is een Ladeblok en heeft als deur type: Schuifdeur. Het is daarnaast een Deels open, deels dichte kast en heeft wielen: Ja.

Ladeblok Archiefkast Met open vak 2 lades Met wielen is op de markt gebracht door Kantoormeubel Specialist. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Ladeblok Archiefkast Met open vak 2 lades Met wielen bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten