1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) Zonder topblad

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) Zonder topblad

5/5

Met Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) Zonder topblad zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) Zonder topblad heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) Zonder topblad

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 60 cm

Kleur

Licht grijs (Ral 7035) | Zonder topblad

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) Zonder topblad

Deze praktische standcontainer met 3 lades is perfect om alles netjes en georganiseerd te houden. Of het nu gaat om papierwerk, kantooraccessoires of persoonlijke eigendommen, je kunt alles binnen handbereik hebben en toch georganiseerd houden. De lades en compartimenten bieden voldoende ruimte om al je spullen op te bergen. Deze standcontainer is ontworpen met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten. Dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je de container eenvoudig verplaatsen naar de gewenste locatie. Zo kun je hem gemakkelijk bij je bureau plaatsen of zelfs in een andere ruimte gebruiken, afhankelijk van je behoeften. Deze ladecontainer kan aan een wing- of hoekbureau worden bevestigd, zowel aan het hoofdbureau (80 cm diep) als aan de hoekzijde (60 cm diep). Hij is uitgevoerd met 2 normale laden en 1 lade voor hangmappen, perfect voor het opbergen van al je documenten. De laden zijn voorzien van handige telescoopgeleiding en een cilindersluiting, inclusief 2 sleutels. De standcontainer is verkrijgbaar in twee verschillende dieptematen: 60 cm diep of 80 cm diep. De afmetingen van de container zijn 75 x 46 x 60/80 cm. De romp en het topblad van de standcontainer zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw interieur past. De standcontainer is solide, slijtvast en eenvoudig schoon te maken.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) Zonder topblad

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) Zonder topblad kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 60 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) Zonder topblad komt standaard in het Licht grijs (Ral 7035) | Zonder topblad. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) Zonder topblad is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) Zonder topblad is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) Zonder topblad bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten