1. kantoorartikelen
  2. SIGNA AC30 BS Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken

SIGNA AC30 BS Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken

5/5

Met SIGNA AC30 BS Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met SIGNA AC30 BS Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties SIGNA AC30 BS Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken

Merk

hjh OFFICE PRO

Gewicht

0 kg

Afmetingen

Hoogte: 59 cm

Breedte: 43 cm

Diepte 58 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van SIGNA AC30 BS Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken

De SIGNA AC30 BS Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken is een veelzijdig en stijlvol meubelstuk voor elke ruimte. Deze rolcontainer is niet alleen praktisch, maar ook een prachtige toevoeging aan je interieur. Met zijn 3 lades biedt deze rolcontainer voldoende opbergruimte voor al je spullen. De lades zijn afsluitbaar en voorzien van een centrale vergrendeling, zodat je waardevolle items veilig kunt opbergen. De penlade is perfect voor het organiseren van kantoorbenodigdheden zoals pennen, potloden en paperclips. Met een afmeting van 42,8 x 58 x 59 cm past deze rolcontainer gemakkelijk in elke kamer. Of je hem nu in je werkkamer, slaapkamer of woonkamer plaatst, hij zal zeker de aandacht trekken met zijn knoestige eikenhouten afwerking. De rolcontainer wordt geleverd in een platte verpakking en kan eenvoudig worden gemonteerd met behulp van de meegeleverde instructies. Haal nu de SIGNA AC30 BS Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken in huis en geniet van een praktisch en stijlvol meubelstuk dat perfect past bij jouw persoonlijke stijl.

Veelgestelde vragen over SIGNA AC30 BS Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken

SIGNA AC30 BS Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 59 cm
  • Breedte 43 cm
  • Diepte 58 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 0 kg.

SIGNA AC30 BS Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

SIGNA AC30 BS Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: .

SIGNA AC30 BS Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken is op de markt gebracht door hjh OFFICE PRO. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt SIGNA AC30 BS Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten