1. kantoorartikelen
  2. Ladeblok 3 lades 80cm diep afsluitbaar

Ladeblok 3 lades 80cm diep afsluitbaar

5/5

Met Ladeblok 3 lades 80cm diep afsluitbaar zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Ladeblok 3 lades 80cm diep afsluitbaar heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Ladeblok 3 lades 80cm diep afsluitbaar

Merk

Kerkmann

Gewicht

0 kg

Afmetingen

Hoogte: 58 cm

Breedte: 42 cm

Diepte

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Met wielen

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Ladeblok 3 lades 80cm diep afsluitbaar

Het Ladeblok wit met 3 lades en een diepte van 80cm is een praktische toevoeging aan uw interieur. Met dit afsluitbare ladeblok op wielen kunt u moeiteloos een tafel omtoveren tot een bureau. Maar dit veelzijdige meubelstuk kan ook op andere manieren worden gebruikt, zoals bijvoorbeeld als nachtkastje naast uw bed. Bij Meubelen-Online vindt u een uitgebreide collectie van professionele ladeblokken met verschillende afmetingen en indelingen. Dit ladeblok is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel met zijn afsluitbare lades. Hierdoor kunt u uw persoonlijke spullen veilig opbergen en uw ruimte opgeruimd houden. Het Ladeblok wit 3 lades 80cm diep afsluitbaar combineert kwaliteit en design op een unieke manier. Of u het nu gebruikt als bureauaccessoire of als nachtkastje, dit ladeblok zal een waardevolle aanvulling zijn op uw interieur.

Veelgestelde vragen over Ladeblok 3 lades 80cm diep afsluitbaar

Ladeblok 3 lades 80cm diep afsluitbaar kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 58 cm
  • Breedte 42 cm
  • Diepte

Daarnaast heeft het een gewicht van 0 kg.

Ladeblok 3 lades 80cm diep afsluitbaar komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Ladeblok 3 lades 80cm diep afsluitbaar is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: .

Ladeblok 3 lades 80cm diep afsluitbaar is op de markt gebracht door Kerkmann. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Ladeblok 3 lades 80cm diep afsluitbaar bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten