1. kantoorartikelen
  2. Ladeblok licht 2 lades hangmap op wielen

Ladeblok licht 2 lades hangmap op wielen

5/5

Met Ladeblok licht 2 lades hangmap op wielen zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Ladeblok licht 2 lades hangmap op wielen heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Ladeblok licht 2 lades hangmap op wielen

Merk

Kerkmann

Gewicht

0 kg

Afmetingen

Hoogte: 54 cm

Breedte: 43 cm

Diepte

Kleur

Grijs

Open of dichte kast

Met wielen

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Ladeblok licht 2 lades hangmap op wielen

Ladeblok licht grijs 2 lades hangmap op wielen. Deze praktische en veelzijdige ladeblok is ideaal om al je spullen in op te bergen. Met zijn twee ruime lades biedt dit ladeblok voldoende ruimte voor al je documenten, papieren en andere benodigdheden. De onderste lade is speciaal ontworpen om A4-hangmappen op te bergen, waardoor je gemakkelijk en georganiseerd kunt werken. Dit ladeblok is niet alleen functioneel, maar ook zeer flexibel. Dankzij de wielen kun je het blok eenvoudig verplaatsen en op elke gewenste plek neerzetten. Of je het nu aan de linker- of rechterkant van je bureau wilt plaatsen, dit ladeblok past perfect bij elke werkplek. Bovendien is het voorzien van een slot, zodat je belangrijke documenten veilig kunt opbergen. Het ladeblok is afgewerkt in een stijlvolle lichtgrijze kleur, die gemakkelijk te combineren is met andere meubels. Het past perfect in een kantooromgeving of je eigen thuiswerkplek, maar je kunt het ook op andere creatieve manieren gebruiken. Gebruik het als een handige bijzettafel naast de bank of als een trendy nachtkastje naast je bed. Meubelen-Online biedt ladeblokken in verschillende kleuren en afmetingen, zodat je altijd de perfecte match kunt vinden voor jouw interieur.

Veelgestelde vragen over Ladeblok licht 2 lades hangmap op wielen

Ladeblok licht 2 lades hangmap op wielen kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 54 cm
  • Breedte 43 cm
  • Diepte

Daarnaast heeft het een gewicht van 0 kg.

Ladeblok licht 2 lades hangmap op wielen komt standaard in het Grijs. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Ladeblok licht 2 lades hangmap op wielen is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: .

Ladeblok licht 2 lades hangmap op wielen is op de markt gebracht door Kerkmann. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Ladeblok licht 2 lades hangmap op wielen bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten