1. kantoorartikelen
  2. Nachtkastje met mand en lade, nachtkastje van hout, nachtkastje, nachtkastje, bijzettafel, bijzetkast, gangtafel met

Nachtkastje met mand en lade, nachtkastje van hout, nachtkastje, nachtkastje, bijzettafel, bijzetkast, gangtafel met

5/5

Met Nachtkastje met mand en lade, nachtkastje van hout, nachtkastje, nachtkastje, bijzettafel, bijzetkast, gangtafel met zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Nachtkastje met mand en lade, nachtkastje van hout, nachtkastje, nachtkastje, bijzettafel, bijzetkast, gangtafel met heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Nachtkastje met mand en lade, nachtkastje van hout, nachtkastje, nachtkastje, bijzettafel, bijzetkast, gangtafel met

Merk

Merkloos

Gewicht

4.50 kg

Afmetingen

Hoogte: 45 cm

Breedte: 28 cm

Diepte 31 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Met wielen

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Nachtkastje met mand en lade, nachtkastje van hout, nachtkastje, nachtkastje, bijzettafel, bijzetkast, gangtafel met

Dit nachtkastje met mand en lade is een prachtige toevoeging aan elke slaapkamer. Het is gemaakt van hoogwaardig paulownia-hout, waardoor het zeer duurzaam is en een gewicht van maximaal 50 kg kan dragen. De bijgevoegde mand is zorgvuldig afgewerkt en voegt een accent toe aan elke ruimte. Dit nachtkastje biedt voldoende opbergruimte met een lade en een opbergmand, zodat je al je dagelijkse benodigdheden georganiseerd kunt houden. Het moderne design, met de schattige mand en de eenvoudige wit/zwarte afwerking, zorgt voor een stijlvolle en elegante uitstraling. Dit nachtkastje kan perfect worden gecombineerd met je persoonlijke interieurstijl. Het compacte en ruimtebesparende design maakt het mogelijk om dit nachtkastje overal in de kamer te plaatsen. Het biedt spontane opbergmogelijkheden, zonder veel ruimte in beslag te nemen. Bovendien zorgen de gladde oppervlakken ervoor dat het nachtkastje gemakkelijk schoon te maken is. Zelfs de kleine mand kan indien nodig worden verwijderd voor een grondige reiniging. Met dit nachtkastje met mand en lade haal je niet alleen een functioneel meubelstuk in huis, maar ook een prachtig decoratief item dat je slaapkamer naar een hoger niveau tilt.

Veelgestelde vragen over Nachtkastje met mand en lade, nachtkastje van hout, nachtkastje, nachtkastje, bijzettafel, bijzetkast, gangtafel met

Nachtkastje met mand en lade, nachtkastje van hout, nachtkastje, nachtkastje, bijzettafel, bijzetkast, gangtafel met kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 45 cm
  • Breedte 28 cm
  • Diepte 31 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 4.50 kg.

Nachtkastje met mand en lade, nachtkastje van hout, nachtkastje, nachtkastje, bijzettafel, bijzetkast, gangtafel met komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Nachtkastje met mand en lade, nachtkastje van hout, nachtkastje, nachtkastje, bijzettafel, bijzetkast, gangtafel met is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: .

Nachtkastje met mand en lade, nachtkastje van hout, nachtkastje, nachtkastje, bijzettafel, bijzetkast, gangtafel met is op de markt gebracht door Merkloos. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Nachtkastje met mand en lade, nachtkastje van hout, nachtkastje, nachtkastje, bijzettafel, bijzetkast, gangtafel met bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten