1. kantoorartikelen
  2. Kantoorkast Oripää metaal 90x80x33 cm

Kantoorkast Oripää metaal 90x80x33 cm

5/5

Met Kantoorkast Oripää metaal 90x80x33 cm zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Kantoorkast Oripää metaal 90x80x33 cm heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Kantoorkast Oripää metaal 90x80x33 cm

Merk

en.casa

Gewicht

0.02 kg

Afmetingen

Hoogte: 90 cm

Breedte: 80 cm

Diepte 33 cm

Kleur

zwart

Open of dichte kast

Dichte kast, Met achterwand

Met wielen

Nee

Type deur

Openslaande deuren

Type kast

Archiefkast

Omschrijving van Kantoorkast Oripää metaal 90x80x33 cm

De Kantoorkast Oripää metaal 90x80x33 cm is de perfecte oplossing voor het organiseren van je kantoorbenodigdheden. Met zijn ruime afmetingen en twee deuren biedt deze archiefkast voldoende opbergruimte voor al je documenten en mappen. Niet alleen is het functioneel, maar het trekt ook de aandacht met zijn tijdloze uitstraling. Wat deze kantoorkast echt speciaal maakt, zijn de ventilatiesleuven op de deuren. Deze zorgen voor een goede luchtcirculatie, waardoor je papieren en andere materialen beschermd blijven tegen vocht en schimmel. Dit is vooral handig voor het opbergen van belangrijke documenten die langdurige opslag vereisen. Met zijn stevige metalen constructie is de Kantoorkast Oripää metaal 90x80x33 cm duurzaam en geschikt voor langdurig gebruik. Het heeft ook verstelbare planken, zodat je de ruimte naar wens kunt aanpassen en optimaal kunt benutten. Of je nu een klein thuiskantoor hebt of een grote zakelijke ruimte, deze archiefkast zal je helpen om georganiseerd te blijven en een professionele uitstraling te behouden.

Veelgestelde vragen over Kantoorkast Oripää metaal 90x80x33 cm

Kantoorkast Oripää metaal 90x80x33 cm kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 90 cm
  • Breedte 80 cm
  • Diepte 33 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 0.02 kg.

Kantoorkast Oripää metaal 90x80x33 cm komt standaard in het zwart. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Kantoorkast Oripää metaal 90x80x33 cm is een Archiefkast en heeft als deur type: Openslaande deuren. Het is daarnaast een Dichte kast, Met achterwand en heeft wielen: Nee.

Kantoorkast Oripää metaal 90x80x33 cm is op de markt gebracht door en.casa. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Kantoorkast Oripää metaal 90x80x33 cm bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten