1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad

5/5

Met Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 60 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad

Deze praktische standcontainer met 3 lades is perfect voor het georganiseerd houden van al je spullen. Of je nu papierwerk, kantooraccessoires of persoonlijke eigendommen wilt opbergen, deze container biedt voldoende ruimte en compartimenten om alles netjes te ordenen. Dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je de container eenvoudig verplaatsen naar de gewenste locatie. Zo kun je hem gemakkelijk bij je bureau plaatsen of zelfs in een andere kamer gebruiken, afhankelijk van je behoeften. Deze ladecontainer is ontworpen met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten. Het kan worden bevestigd aan een wing- of hoekbureau, zowel aan de hoofdzijde (80cm diep) als aan de hoekzijde (60cm diep). Het is uitgerust met 2 normale laden en 1 lade speciaal ontworpen voor hangmappen. De laden zijn voorzien van handige telescoopgeleiding en een cilinderslot met 2 bijgeleverde sleutels. De romp en het topblad kunnen in verschillende kleuren worden besteld, zodat je de container kunt aanpassen aan je persoonlijke smaak. Daarnaast is het solide, slijtvast en eenvoudig schoon te maken. Een optionele kunststof pennenbak is ook beschikbaar. De meubelen worden ongemonteerd geleverd, maar je krijgt alle benodigde instructies om ze gemakkelijk in elkaar te zetten.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 60 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Licht (Ral 7035) topblad bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten