1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Lichtgrijs

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Lichtgrijs

5/5

Met Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Lichtgrijs zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Lichtgrijs heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Lichtgrijs

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Grijs

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Lichtgrijs

Deze praktische standcontainer met 4 lades is de perfecte oplossing om alles netjes en georganiseerd te houden. Of het nu gaat om papierwerk, kantooraccessoires of persoonlijke eigendommen, met de verschillende lades en compartimenten is er voldoende ruimte om alles binnen handbereik te houden. Deze standcontainer is ontworpen met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten. Dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je de container eenvoudig verplaatsen naar de gewenste locatie. Zo kun je hem gemakkelijk bij je bureau plaatsen of zelfs in een andere ruimte gebruiken, afhankelijk van je behoeften. Deze ladecontainer kan aan een wing- of hoekbureau worden bevestigd, zowel aan het hoofdbureau (80cm diep) als aan de hoekzijde (60cm diep). Hij is voorzien van 2 normale laden en 1 lade speciaal ontworpen voor hangmappen. De laden zijn uitgerust met handige telescoopgeleiding en een cilinderslot, inclusief 2 sleutels. De romp en het topblad van deze standcontainer zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor je het kunt aanpassen aan jouw persoonlijke stijl. Daarnaast is hij solide, slijtvast en eenvoudig schoon te maken. Optioneel is een kunststof pennenbak verkrijgbaar. De meubelen worden ongemonteerd geleverd achter de eerste deur.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Lichtgrijs

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Lichtgrijs kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Lichtgrijs komt standaard in het Grijs. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Lichtgrijs is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Lichtgrijs is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Licht (Ral 7035) topblad Lichtgrijs bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten