1. kantoorartikelen
  2. Ladeblok Colorado Beton

Ladeblok Colorado Beton

5/5

Met Ladeblok Colorado Beton zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Ladeblok Colorado Beton heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Ladeblok Colorado Beton

Merk

Merkloos

Gewicht

16 kg

Afmetingen

Hoogte: 58.9 cm

Breedte: 35 cm

Diepte 42 cm

Kleur

Grijs, Wit

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Ladeblok Colorado Beton

Heb je ook altijd spullen die rondom je bureau slingeren? Met het Ladeblok Colorado Beton is dat probleem snel opgelost! Dit ladeblok biedt 3 ruime laden waarin je al je spullen kunt opbergen. Het ladeblok is gemaakt van stevig spaanplaat en afgewerkt met een duurzaam melamine. Het is eenvoudig te monteren met behulp van de meegeleverde montagehandleiding. Maar dat is nog niet alles! Het Ladeblok Colorado Beton is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het heeft een moderne betonlook die perfect past bij een eigentijds interieur. Bovendien is het ladeblok gemakkelijk te combineren met andere meubelstukken uit dezelfde serie. Zo creëer je een harmonieuze en georganiseerde werkplek. Dus zeg vaarwel tegen rommelige bureaus en verwelkom de orde met het Ladeblok Colorado Beton. Bestel vandaag nog en geniet van een opgeruimde en stijlvolle werkplek!

Veelgestelde vragen over Ladeblok Colorado Beton

Ladeblok Colorado Beton kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 58.9 cm
  • Breedte 35 cm
  • Diepte 42 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 16 kg.

Ladeblok Colorado Beton komt standaard in het Grijs, Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Ladeblok Colorado Beton is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

Ladeblok Colorado Beton is op de markt gebracht door Merkloos. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Ladeblok Colorado Beton bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten