1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Havanna

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Havanna

5/5

Met Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Havanna zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Havanna heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Havanna

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Antraciet (Ral 7016) | Havanna

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Havanna

Deze praktische standcontainer met 3 lades is de perfecte oplossing om al je spullen georganiseerd te houden. Of het nu gaat om documenten, kantoorbenodigdheden of persoonlijke eigendommen, met de verschillende lades en compartimenten is er voldoende ruimte om alles netjes op te bergen. Deze standcontainer is ontworpen met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten. Dankzij de wieltjes aan de onderkant van de container kun je hem eenvoudig verplaatsen naar de gewenste locatie. Of je hem nu naast je bureau wilt plaatsen of in een andere ruimte wilt gebruiken, het kan allemaal. De ladecontainer kan zowel aan een wing- of hoekbureau worden bevestigd, zowel aan het hoofdbureau (80 cm diep) als aan de hoekzijde (60 cm diep). Deze standcontainer is uitgerust met 2 normale lades en 1 lade speciaal voor hangmappen, zodat je al je documenten op een georganiseerde manier kunt opbergen. Daarnaast is de container voorzien van een handige cilindersluiting met 2 sleutels, zodat je je persoonlijke eigendommen veilig kunt bewaren. De laden zijn uitgerust met telescoopgeleiding, waardoor ze soepel openen en sluiten. De romp en het topblad van de container zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je interieur past. Deze standcontainer is solide, slijtvast en eenvoudig schoon te maken. Als extra optie kun je een kunstst.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Havanna

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Havanna kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Havanna komt standaard in het Antraciet (Ral 7016) | Havanna. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Havanna is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Havanna is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Havanna bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten