1. kantoorartikelen
  2. Afsluitbare Kast met Lades voor onder Bureau Locker op Wieltjes 39x45x55 cm (B x D x H)

Afsluitbare Kast met Lades voor onder Bureau Locker op Wieltjes 39x45x55 cm (B x D x H)

5/5

Met Afsluitbare Kast met Lades voor onder Bureau Locker op Wieltjes 39x45x55 cm (B x D x H) zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Afsluitbare Kast met Lades voor onder Bureau Locker op Wieltjes 39x45x55 cm (B x D x H) heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Afsluitbare Kast met Lades voor onder Bureau Locker op Wieltjes 39x45x55 cm (B x D x H)

Merk

Acaza

Gewicht

Afmetingen

Hoogte: 55 cm

Breedte: 39 cm

Diepte 45 cm

Kleur

Zwart

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Schuifdeur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Afsluitbare Kast met Lades voor onder Bureau Locker op Wieltjes 39x45x55 cm (B x D x H)

Met onze afsluitbare kast met lades voor onder het bureau, hoef je je nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van je waardevolle documenten. Deze praktische locker op wieltjes is perfect voor kantoren, scholen of zelfs voor thuisgebruik. Met zijn compacte formaat van 39x45x55 cm (B x D x H) past hij gemakkelijk onder elk bureau. Deze stijlvolle en elegante locker is niet alleen functioneel, maar ook een prachtige toevoeging aan je interieur. De stevige constructie en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat je waardevolle spullen veilig worden opgeborgen. De afsluitbare lades bieden voldoende ruimte voor al je belangrijke documenten, mappen en andere persoonlijke bezittingen. Daarnaast is deze locker ook nog eens gemakkelijk te verplaatsen dankzij de wieltjes. Of je nu van werkplek wilt veranderen of de locker gewoon wilt verplaatsen naar een andere ruimte, het kan allemaal zonder moeite. Kortom, deze afsluitbare kast met lades voor onder het bureau is de perfecte oplossing om je werkplek georganiseerd en veilig te houden. Aarzel niet en bestel vandaag nog!

Veelgestelde vragen over Afsluitbare Kast met Lades voor onder Bureau Locker op Wieltjes 39x45x55 cm (B x D x H)

Afsluitbare Kast met Lades voor onder Bureau Locker op Wieltjes 39x45x55 cm (B x D x H) kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 55 cm
  • Breedte 39 cm
  • Diepte 45 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van .

Afsluitbare Kast met Lades voor onder Bureau Locker op Wieltjes 39x45x55 cm (B x D x H) komt standaard in het Zwart. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Afsluitbare Kast met Lades voor onder Bureau Locker op Wieltjes 39x45x55 cm (B x D x H) is een Ladeblok en heeft als deur type: Schuifdeur. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

Afsluitbare Kast met Lades voor onder Bureau Locker op Wieltjes 39x45x55 cm (B x D x H) is op de markt gebracht door Acaza. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Afsluitbare Kast met Lades voor onder Bureau Locker op Wieltjes 39x45x55 cm (B x D x H) bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten