1. kantoorartikelen
  2. TV Meubel 160 cm met twee schuifdeuren en natuurlijk hout

TV Meubel 160 cm met twee schuifdeuren en natuurlijk hout

5/5

Met TV Meubel 160 cm met twee schuifdeuren en natuurlijk hout zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met TV Meubel 160 cm met twee schuifdeuren en natuurlijk hout heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties TV Meubel 160 cm met twee schuifdeuren en natuurlijk hout

Merk

No

Gewicht

37.50 kg

Afmetingen

Hoogte: 58 cm

Breedte: 40 cm

Diepte 160 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Deels open, deels dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Schuifdeur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van TV Meubel 160 cm met twee schuifdeuren en natuurlijk hout

Dit prachtige TV-meubel van 160 cm is een perfecte aanvulling op je interieur. Met zijn natuurlijke houtafwerking en twee schuifdeuren met strepen aan beide zijden, voegt dit meubelstuk een vleugje stijl toe aan elke kamer. De schuifdeuren openen naar een ruim interieur met planken, waardoor je voldoende opbergruimte hebt voor al je media-apparatuur, dvd's, boeken en meer. Het middengedeelte van het meubel beschikt over twee lades met strakke metalen geleiders en handvatten, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot je spullen. Dankzij de stevige constructie is dit TV-meubel niet alleen mooi, maar ook duurzaam en langdurig in gebruik. Plaats je flatscreen-tv bovenop en geniet van je favoriete films en series in stijl. Dit TV-meubel is niet alleen functioneel, maar ook een blikvanger in elke kamer. Verrijk je interieur met dit prachtige meubelstuk en creëer een gezellige en georganiseerde omgeving voor al je entertainmentbehoeften.

Veelgestelde vragen over TV Meubel 160 cm met twee schuifdeuren en natuurlijk hout

TV Meubel 160 cm met twee schuifdeuren en natuurlijk hout kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 58 cm
  • Breedte 40 cm
  • Diepte 160 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 37.50 kg.

TV Meubel 160 cm met twee schuifdeuren en natuurlijk hout komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

TV Meubel 160 cm met twee schuifdeuren en natuurlijk hout is een Ladeblok en heeft als deur type: Schuifdeur. Het is daarnaast een Deels open, deels dichte kast en heeft wielen: Nee.

TV Meubel 160 cm met twee schuifdeuren en natuurlijk hout is op de markt gebracht door No. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt TV Meubel 160 cm met twee schuifdeuren en natuurlijk hout bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten