1. kantoorartikelen
  2. SIGNA TC20 BS Rolcontainer Beuken Hout met ophangsysteem

SIGNA TC20 BS Rolcontainer Beuken Hout met ophangsysteem

5/5

Met SIGNA TC20 BS Rolcontainer Beuken Hout met ophangsysteem zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met SIGNA TC20 BS Rolcontainer Beuken Hout met ophangsysteem heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties SIGNA TC20 BS Rolcontainer Beuken Hout met ophangsysteem

Merk

hjh OFFICE PRO

Gewicht

0 kg

Afmetingen

Hoogte: 51.20 cm

Breedte: 43 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van SIGNA TC20 BS Rolcontainer Beuken Hout met ophangsysteem

De SIGNA TC20 BS Rolcontainer is een veelzijdige en praktische opbergoplossing voor elke ruimte. Deze rolcontainer is vervaardigd uit hoogwaardig beukenhout, waardoor hij niet alleen stevig en duurzaam is, maar ook een mooie natuurlijke uitstraling heeft. Wat deze rolcontainer echt uniek maakt, is het ingebouwde ophangsysteem. Hiermee kunt u gemakkelijk uw spullen ophangen, zoals sleutels, jassen of tassen. Dit zorgt voor een opgeruimd en georganiseerd interieur. Daarnaast beschikt de rolcontainer ook over een afsluitbaar compartiment met een centrale vergrendeling, waardoor uw waardevolle spullen veilig zijn opgeborgen. Met een afmeting van 42,8 x 80 x 51,2 cm biedt deze rolcontainer voldoende opbergruimte zonder veel vloeroppervlakte in beslag te nemen. De penlade is perfect voor het opbergen van kleine kantoorbenodigdheden zoals pennen, notitieblokken en paperclips. Montage van deze rolcontainer is eenvoudig en snel, zodat u direct kunt genieten van een opgeruimde en georganiseerde ruimte. Voeg een vleugje stijl en functionaliteit toe aan uw interieur met de SIGNA TC20 BS Rolcontainer Beuken Hout met ophangsysteem. Het is de perfecte keuze voor zowel thuis als op kantoor.

Veelgestelde vragen over SIGNA TC20 BS Rolcontainer Beuken Hout met ophangsysteem

SIGNA TC20 BS Rolcontainer Beuken Hout met ophangsysteem kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 51.20 cm
  • Breedte 43 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 0 kg.

SIGNA TC20 BS Rolcontainer Beuken Hout met ophangsysteem komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

SIGNA TC20 BS Rolcontainer Beuken Hout met ophangsysteem is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: .

SIGNA TC20 BS Rolcontainer Beuken Hout met ophangsysteem is op de markt gebracht door hjh OFFICE PRO. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt SIGNA TC20 BS Rolcontainer Beuken Hout met ophangsysteem bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten