1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Ahorn

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Ahorn

5/5

Met Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Ahorn zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Ahorn heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Ahorn

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Ahorn

Deze praktische standcontainer met 4 lades is de perfecte oplossing om al je spullen netjes en georganiseerd te houden. Of je nu papierwerk, kantooraccessoires of persoonlijke eigendommen wilt opbergen, deze container biedt voldoende ruimte en compartimenten om alles binnen handbereik te houden. Het ontwerp van deze standcontainer is gericht op functionaliteit en gebruiksgemak. Dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je de container moeiteloos verplaatsen naar de gewenste locatie. Of je hem nu naast je bureau plaatst of in een andere ruimte gebruikt, het is allemaal mogelijk, afhankelijk van jouw behoeften. Deze ladecontainer kan eenvoudig worden bevestigd aan een wing- of hoekbureau, zowel aan het hoofdbureau (80 cm diep) als aan de hoekzijde (60 cm diep). Hij is voorzien van 2 normale laden en 1 lade speciaal ontworpen voor hangmappen. De laden zijn uitgerust met handige telescoopgeleiding en een cilindersluiting, inclusief 2 sleutels. De afmetingen van de standcontainer zijn 75 x 46 x 60/80 cm (hoogte, breedte, diepte). Je kunt kiezen uit verschillende kleuren voor de romp en het topblad, waaronder Ahorn. De standcontainer is solide, slijtvast en eenvoudig schoon te maken. Als extra optie kun je een kunststof pennenbak toevoegen. Het meubelstuk wordt ongemonteerd geleverd, maar met.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Ahorn

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Ahorn kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Ahorn komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Ahorn is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Ahorn is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9005) topblad Ahorn bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten