1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Kersen

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Kersen

5/5

Met Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Kersen zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Kersen heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Kersen

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 60 cm

Kleur

Rood

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Kersen

Deze praktische standcontainer met 3 lades is perfect voor het organiseren van je kantoorruimte. Met meerdere lades en compartimenten biedt deze container voldoende ruimte om al je spullen netjes op te bergen. Of het nu gaat om papierwerk, kantooraccessoires of persoonlijke eigendommen, met deze standcontainer kun je alles binnen handbereik houden en toch georganiseerd houden. Deze standcontainer is ontworpen met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten. Dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je de container eenvoudig verplaatsen naar de gewenste locatie. Zo kun je hem gemakkelijk bij je bureau plaatsen of zelfs in een andere ruimte gebruiken, afhankelijk van je behoeften. De ladecontainer kan aan een wing- of hoekbureau worden bevestigd, zowel aan het hoofdbureau (80 cm diep) als aan de hoekzijde (60 cm diep). Deze praktische standcontainer heeft 2 normale laden en 1 lade speciaal ontworpen voor hangmappen. De laden zijn voorzien van handige telescoopgeleiding, waardoor ze soepel en gemakkelijk te openen zijn. De container is uitgevoerd met een cilindersluiting en wordt geleverd inclusief 2 sleutels. Daarnaast is het mogelijk om een kunststof pennenbak toe te voegen voor nog meer organisatiemogelijkheden. Deze standcontainer is gemaakt van solide en slijtvaste materialen, waardoor hij lang meegaat. Het is ook eenvoudig schoon te maken, waardoor je altijd.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Kersen

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Kersen kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 60 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Kersen komt standaard in het Rood. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Kersen is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Kersen is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Kersen bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten