1. kantoorartikelen
  2. BARI 1606 RE Rolcontainer Hout met 3 lades Rail handvat (kunststof)

BARI 1606 RE Rolcontainer Hout met 3 lades Rail handvat (kunststof)

5/5

Met BARI 1606 RE Rolcontainer Hout met 3 lades Rail handvat (kunststof) zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met BARI 1606 RE Rolcontainer Hout met 3 lades Rail handvat (kunststof) heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties BARI 1606 RE Rolcontainer Hout met 3 lades Rail handvat (kunststof)

Merk

hjh OFFICE PRO

Gewicht

22.12 kg

Afmetingen

Hoogte: 59 cm

Breedte: 42.80 cm

Diepte 58 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van BARI 1606 RE Rolcontainer Hout met 3 lades Rail handvat (kunststof)

De BARI 1606 RE Rolcontainer Hout met 3 lades is de perfecte oplossing voor het organiseren van uw spullen. Met zijn handige rolmechanisme kunt u deze container gemakkelijk verplaatsen naar waar u hem nodig heeft. De 3 ruime laden bieden voldoende opbergruimte voor al uw benodigdheden. Het handvat van kunststof met reliëf op de railing zorgt voor een comfortabele grip tijdens het verplaatsen van de rolcontainer. De afmetingen van 42,8 x 58 x 59 cm maken het een compacte opbergoplossing die in elke ruimte past. Deze rolcontainer is voorzien van een penlade, waardoor u gemakkelijk kleine kantoorbenodigdheden kunt opbergen. De montage is eenvoudig en snel, zodat u direct kunt genieten van de voordelen van deze praktische opbergoplossing. Voeg stijl en functionaliteit toe aan uw werkruimte met de BARI 1606 RE Rolcontainer Hout met 3 lades.

Veelgestelde vragen over BARI 1606 RE Rolcontainer Hout met 3 lades Rail handvat (kunststof)

BARI 1606 RE Rolcontainer Hout met 3 lades Rail handvat (kunststof) kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 59 cm
  • Breedte 42.80 cm
  • Diepte 58 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 22.12 kg.

BARI 1606 RE Rolcontainer Hout met 3 lades Rail handvat (kunststof) komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

BARI 1606 RE Rolcontainer Hout met 3 lades Rail handvat (kunststof) is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

BARI 1606 RE Rolcontainer Hout met 3 lades Rail handvat (kunststof) is op de markt gebracht door hjh OFFICE PRO. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt BARI 1606 RE Rolcontainer Hout met 3 lades Rail handvat (kunststof) bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten