1. kantoorartikelen
  2. SIGNATURE HOME Ladeblok met afsluitbare en op wieltjes Ladeblok bureau 3 Lades metaal 39 x 48 x 60 cm

SIGNATURE HOME Ladeblok met afsluitbare en op wieltjes Ladeblok bureau 3 Lades metaal 39 x 48 x 60 cm

5/5

Met SIGNATURE HOME Ladeblok met afsluitbare en op wieltjes Ladeblok bureau 3 Lades metaal 39 x 48 x 60 cm zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met SIGNATURE HOME Ladeblok met afsluitbare en op wieltjes Ladeblok bureau 3 Lades metaal 39 x 48 x 60 cm heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties SIGNATURE HOME Ladeblok met afsluitbare en op wieltjes Ladeblok bureau 3 Lades metaal 39 x 48 x 60 cm

Merk

Merkloos

Gewicht

18.5 kg

Afmetingen

Hoogte: 60 cm

Breedte: 48 cm

Diepte 39 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van SIGNATURE HOME Ladeblok met afsluitbare en op wieltjes Ladeblok bureau 3 Lades metaal 39 x 48 x 60 cm

Bovendien is dit ladeblok voorzien van een handige afsluitbare functie, zodat je je waardevolle documenten veilig kunt opbergen. Of het nu gaat om vertrouwelijke bedrijfsinformatie of persoonlijke gegevens, met dit ladeblok hoef je je geen zorgen te maken over onbevoegde toegang. Dit ladeblok is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met zijn strakke en moderne ontwerp past het perfect bij elke kantoorinrichting. De afmetingen van 39 x 48 x 60 cm maken het compact genoeg om in elke hoek van je kantoor te passen, maar bieden toch voldoende opbergruimte voor al je benodigdheden. Met de wieltjes aan de onderkant kun je dit ladeblok eenvoudig verplaatsen naar waar je het nodig hebt. Of je nu van de ene kant van de kamer naar de andere gaat of het ladeblok meeneemt naar een andere ruimte, het is altijd gemakkelijk te manoeuvreren. Dit ladeblok is een essentieel meubelstuk voor elke kantooromgeving. Met zijn duurzame constructie en handige functies biedt het de perfecte oplossing voor het organiseren en opbergen van al je kantoorspullen. Waar wacht je nog op? Voeg dit ladeblok toe aan je winkelmandje en geniet van een georganiseerd en stijlvol kantoor!

Veelgestelde vragen over SIGNATURE HOME Ladeblok met afsluitbare en op wieltjes Ladeblok bureau 3 Lades metaal 39 x 48 x 60 cm

SIGNATURE HOME Ladeblok met afsluitbare en op wieltjes Ladeblok bureau 3 Lades metaal 39 x 48 x 60 cm kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 60 cm
  • Breedte 48 cm
  • Diepte 39 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 18.5 kg.

SIGNATURE HOME Ladeblok met afsluitbare en op wieltjes Ladeblok bureau 3 Lades metaal 39 x 48 x 60 cm komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

SIGNATURE HOME Ladeblok met afsluitbare en op wieltjes Ladeblok bureau 3 Lades metaal 39 x 48 x 60 cm is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

SIGNATURE HOME Ladeblok met afsluitbare en op wieltjes Ladeblok bureau 3 Lades metaal 39 x 48 x 60 cm is op de markt gebracht door Merkloos. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt SIGNATURE HOME Ladeblok met afsluitbare en op wieltjes Ladeblok bureau 3 Lades metaal 39 x 48 x 60 cm bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten