1. kantoorartikelen
  2. Vinsetto Rolcontainer verrijdbare archiefkast met 3 laden kantoorkast staal 924-006

Vinsetto Rolcontainer verrijdbare archiefkast met 3 laden kantoorkast staal 924-006

5/5

Met Vinsetto Rolcontainer verrijdbare archiefkast met 3 laden kantoorkast staal 924-006 zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Vinsetto Rolcontainer verrijdbare archiefkast met 3 laden kantoorkast staal 924-006 heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Vinsetto Rolcontainer verrijdbare archiefkast met 3 laden kantoorkast staal 924-006

Merk

Vinscetto

Gewicht

22 kg

Afmetingen

Hoogte: 59 cm

Breedte: 39 cm

Diepte 43.2 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Met wielen

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Vinsetto Rolcontainer verrijdbare archiefkast met 3 laden kantoorkast staal 924-006

Berg al je belangrijke documenten op een nette, veilige en beschermde manier op met de Vinsetto Rolcontainer verrijdbare archiefkast met 3 laden kantoorkast staal 924-006. Deze mobiele archiefkast biedt niet alleen veel opbergruimte, maar heeft ook 2 lades voor al je kantoorbenodigdheden en een grote lade speciaal ontworpen voor hangmappen en andere belangrijke documenten. De aantrekkelijke afwerking en het compacte verticale ontwerp maken deze kast ideaal voor zowel thuis als op kantoor, zelfs in kleinere ruimtes. Met de 4 wielen die alle kanten op kunnen, is deze archiefkast gemakkelijk te verplaatsen, zowel thuis als op kantoor. Gemaakt van duurzaam staal, is deze kast ontworpen om jarenlang mee te gaan. Daarnaast is de bovenste lade voorzien van een slot, zodat je alle drie de laden tegelijkertijd kunt vergrendelen en je privacy kunt beschermen. Deze archiefkast staat niet alleen goed in elke kantooromgeving of werkkamer thuis, maar past ook onder de meeste bureaus, waardoor je optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte. Naast de voldoende opslagruimte voor je documenten en belangrijke stukken, bevat deze kast ook een handige lade voor hangmappen in verschillende formaten, zoals Legal, A4 en Letter. De koudgewalste stalen structuur zorgt voor stevigheid en stabiliteit, terwijl het wiel onder de dossierlade kantelen.

Veelgestelde vragen over Vinsetto Rolcontainer verrijdbare archiefkast met 3 laden kantoorkast staal 924-006

Vinsetto Rolcontainer verrijdbare archiefkast met 3 laden kantoorkast staal 924-006 kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 59 cm
  • Breedte 39 cm
  • Diepte 43.2 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 22 kg.

Vinsetto Rolcontainer verrijdbare archiefkast met 3 laden kantoorkast staal 924-006 komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Vinsetto Rolcontainer verrijdbare archiefkast met 3 laden kantoorkast staal 924-006 is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: .

Vinsetto Rolcontainer verrijdbare archiefkast met 3 laden kantoorkast staal 924-006 is op de markt gebracht door Vinscetto. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Vinsetto Rolcontainer verrijdbare archiefkast met 3 laden kantoorkast staal 924-006 bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten