1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Beuken

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Beuken

5/5

Met Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Beuken zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Beuken heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Beuken

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 60 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Beuken

Deze praktische standcontainer is ideaal voor het organiseren van je spullen. Met maar liefst 3 of 4 laden en verschillende compartimenten biedt deze container voldoende ruimte om al je papierwerk, kantooraccessoires en persoonlijke eigendommen netjes op te bergen. Dankzij deze container kun je alles binnen handbereik houden en toch georganiseerd blijven. Deze standcontainer is ontworpen met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten. De wieltjes aan de onderkant maken het eenvoudig om de container naar de gewenste locatie te verplaatsen. Je kunt hem gemakkelijk bij je bureau plaatsen of zelfs in een andere ruimte gebruiken, afhankelijk van jouw behoeften. Deze ladecontainer kan zowel aan een wing- of hoekbureau, als aan het hoofdbureau (80cm diep) of aan de hoekzijde (60cm diep) worden bevestigd. De container is voorzien van 2 normale laden en 1 lade speciaal ontworpen voor hangmappen. Daarnaast heeft hij een handige cilindersluiting met 2 sleutels en zijn de laden uitgerust met telescoopgeleiding voor soepel gebruik. De standcontainer is verkrijgbaar in twee dieptematen: 60 cm diep of 80 cm diep. De afmetingen zijn 75 x 46 x 60/80 cm. De romp en het topblad kunnen in verschillende kleuren worden besteld. Daarnaast is er ook de optie om een kunststof pennenbak toe te voegen. De meubelen worden ongemonteerd geleverd achter de eerste de.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Beuken

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Beuken kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 60 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Beuken komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Beuken is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Beuken is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad Beuken bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten