1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) Zonder topblad

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) Zonder topblad

5/5

Met Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) Zonder topblad zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) Zonder topblad heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) Zonder topblad

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 60 cm

Kleur

Zwart (RAL9005) | Zonder topblad

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) Zonder topblad

Praktische standcontainer met 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) Zonder topblad. Deze praktische standcontainer is ideaal voor het organiseren van je kantoorruimte. Met 3 diepe lades en verschillende compartimenten biedt deze container voldoende ruimte om al je papierwerk, kantooraccessoires en persoonlijke spullen netjes op te bergen. Je kunt alles binnen handbereik houden en toch georganiseerd blijven. Deze standcontainer is ontworpen met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten. Dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je de container gemakkelijk verplaatsen naar de gewenste locatie. Of je hem nu bij je bureau wilt plaatsen of in een andere ruimte wilt gebruiken, het kan allemaal, afhankelijk van je behoeften. Deze ladecontainer kan worden bevestigd aan een wing- of hoekbureau, zowel aan het hoofdbureau (80cm diep) als aan de hoekzijde (60cm diep). Hij is uitgerust met 2 normale laden en 1 lade voor hangmappen, zodat je alles georganiseerd kunt houden. De laden zijn voorzien van handige telescoopgeleiding en een cilinderslot, inclusief 2 sleutels. De afmetingen van de container zijn 75 x 46 x 60 cm en de romp en topblad zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het meubelstuk is solide, slijtvast en gemakkelijk schoon te maken. Als optie kun je een kunststof pennenbak toevoegen. De meubelen worden on.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) Zonder topblad

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) Zonder topblad kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 60 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) Zonder topblad komt standaard in het Zwart (RAL9005) | Zonder topblad. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) Zonder topblad is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) Zonder topblad is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur (RAL9005) Zonder topblad bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten