1. kantoorartikelen
  2. Signature Home Lamber verrijdbaar ladeblok ladeblok met wieltjes en met Afsluitbare Lade 3 laden en hangmappen,

Signature Home Lamber verrijdbaar ladeblok ladeblok met wieltjes en met Afsluitbare Lade 3 laden en hangmappen,

5/5

Met Signature Home Lamber verrijdbaar ladeblok ladeblok met wieltjes en met Afsluitbare Lade 3 laden en hangmappen, zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Signature Home Lamber verrijdbaar ladeblok ladeblok met wieltjes en met Afsluitbare Lade 3 laden en hangmappen, heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Signature Home Lamber verrijdbaar ladeblok ladeblok met wieltjes en met Afsluitbare Lade 3 laden en hangmappen,

Merk

Merkloos

Gewicht

18.70 kg

Afmetingen

Hoogte: 60 cm

Breedte: 39 cm

Diepte 52 cm

Kleur

Zwart

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Roldeur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Signature Home Lamber verrijdbaar ladeblok ladeblok met wieltjes en met Afsluitbare Lade 3 laden en hangmappen,

Met het Signature Home Lamber verrijdbaar ladeblok is het einde gekomen aan de chaos in uw kantoor. Dit ladeblok, met afmetingen van 52 x 39 x 60 cm, biedt voldoende opbergruimte en neemt tegelijkertijd weinig ruimte in beslag. De 3 lades zijn perfect voor het opbergen van bestanden van verschillende formaten, zoals A4, letter of legal formaat. Maar dat is nog niet alles! Dit ladeblok is ook voorzien van wieltjes, waardoor het gemakkelijk verplaatst kan worden naar elke gewenste plek in uw kantoor. Zo kunt u altijd alles bij de hand hebben, waar u ook bent. Daarnaast beschikt dit ladeblok over een afsluitbare lade, zodat u belangrijke documenten veilig kunt opbergen. Met het Signature Home Lamber verrijdbaar ladeblok bent u verzekerd van een opgeruimd kantoor, waarin al uw bestanden en documenten overzichtelijk zijn georganiseerd. Bovendien voegt dit stijlvolle ladeblok een vleugje elegantie toe aan uw werkruimte. Wacht niet langer en breng orde en efficiëntie in uw kantoor met dit praktische en functionele ladeblok.

Veelgestelde vragen over Signature Home Lamber verrijdbaar ladeblok ladeblok met wieltjes en met Afsluitbare Lade 3 laden en hangmappen,

Signature Home Lamber verrijdbaar ladeblok ladeblok met wieltjes en met Afsluitbare Lade 3 laden en hangmappen, kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 60 cm
  • Breedte 39 cm
  • Diepte 52 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 18.70 kg.

Signature Home Lamber verrijdbaar ladeblok ladeblok met wieltjes en met Afsluitbare Lade 3 laden en hangmappen, komt standaard in het Zwart. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Signature Home Lamber verrijdbaar ladeblok ladeblok met wieltjes en met Afsluitbare Lade 3 laden en hangmappen, is een Ladeblok en heeft als deur type: Roldeur. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

Signature Home Lamber verrijdbaar ladeblok ladeblok met wieltjes en met Afsluitbare Lade 3 laden en hangmappen, is op de markt gebracht door Merkloos. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Signature Home Lamber verrijdbaar ladeblok ladeblok met wieltjes en met Afsluitbare Lade 3 laden en hangmappen, bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten