1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Havanna

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Havanna

5/5

Met Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Havanna zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Havanna heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Havanna

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Wit (RAL9010) | Havanna

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Havanna

De praktische standcontainer met 4 lades is de perfecte oplossing voor het organiseren van al je spullen. Met meerdere lades en compartimenten biedt deze container voldoende ruimte om alles netjes en geordend te houden. Of het nu gaat om papierwerk, kantooraccessoires of persoonlijke eigendommen, je kunt alles binnen handbereik en toch georganiseerd houden. Deze standcontainer is ontworpen met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten. Dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je de container eenvoudig verplaatsen naar de gewenste locatie. Zo kun je hem gemakkelijk bij jouw bureau plaatsen of zelfs in een andere ruimte gebruiken, afhankelijk van jouw behoeften. Daarnaast kan deze ladecontainer zowel aan een wing- of hoekbureau worden bevestigd, zowel aan het hoofdbureau (80cm diep) als aan de hoekzijde (60cm diep). Deze praktische standcontainer wordt geleverd met 2 normale laden en 1 lade speciaal ontworpen voor hangmappen. De laden zijn voorzien van handige telescoopgeleiding en zijn gemakkelijk te openen en sluiten. Bovendien is de container uitgevoerd met een cilindersluiting, inclusief 2 sleutels, zodat je je persoonlijke eigendommen veilig kunt opbergen. De romp en het topblad van de container zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw interieur past. Met zijn solide en slijtvaste constructie is deze stand.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Havanna

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Havanna kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Havanna komt standaard in het Wit (RAL9010) | Havanna. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Havanna is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Havanna is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur (RAL9010) topblad Havanna bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten