1. kantoorartikelen
  2. BARI 1606 BO Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Kunststof handgreep

BARI 1606 BO Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Kunststof handgreep

5/5

Met BARI 1606 BO Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Kunststof handgreep zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met BARI 1606 BO Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Kunststof handgreep heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties BARI 1606 BO Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Kunststof handgreep

Merk

hjh office

Gewicht

0 kg

Afmetingen

Hoogte: 59 cm

Breedte: 42.80 cm

Diepte 58 cm

Kleur

Knoestige Eiken

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van BARI 1606 BO Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Kunststof handgreep

De BARI 1606 BO Rolcontainer is een uniek en stijlvol meubelstuk dat perfect past in elke moderne interieur. Deze rolcontainer is gemaakt van hoogwaardig hout en heeft een prachtige knoestige eiken afwerking, waardoor het een natuurlijke en rustieke uitstraling heeft. De kunststof handgreep aan de voorkant voegt een vleugje eigentijdsheid toe aan het geheel. Deze rolcontainer is niet alleen mooi, maar ook zeer functioneel. Het beschikt over drie ruime laden waarin je al je spullen netjes kunt opbergen. Of het nu gaat om kantoorbenodigdheden, kledingaccessoires of persoonlijke bezittingen, deze laden bieden voldoende ruimte om alles georganiseerd te houden. Daarnaast heeft deze rolcontainer een penlade, waarin je pennen, potloden en andere schrijfwaren kunt bewaren. Met afmetingen van 42,8 x 58 x 59 cm past deze rolcontainer perfect in kleine ruimtes. Het is eenvoudig te monteren en kan gemakkelijk verplaatst worden dankzij de handige wieltjes aan de onderkant. Of je het nu in je thuiskantoor, slaapkamer of woonkamer plaatst, deze rolcontainer voegt niet alleen functionaliteit toe, maar ook een vleugje elegantie aan elke ruimte. Kies voor de BARI 1606 BO Rolcontainer en geniet van de perfecte combinatie van stijl en gebruiksgemak.

Veelgestelde vragen over BARI 1606 BO Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Kunststof handgreep

BARI 1606 BO Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Kunststof handgreep kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 59 cm
  • Breedte 42.80 cm
  • Diepte 58 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 0 kg.

BARI 1606 BO Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Kunststof handgreep komt standaard in het Knoestige Eiken. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

BARI 1606 BO Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Kunststof handgreep is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

BARI 1606 BO Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Kunststof handgreep is op de markt gebracht door hjh office. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt BARI 1606 BO Rolcontainer Hout met 3 lades Knoestige Eiken Kunststof handgreep bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten