1. kantoorartikelen
  2. Badkamerkast, badkamerkast, hoge kast, open vak, glazen deur, smal, badkamermeubel, badmeubel met voeten, in hoogte

Badkamerkast, badkamerkast, hoge kast, open vak, glazen deur, smal, badkamermeubel, badmeubel met voeten, in hoogte

5/5

Met Badkamerkast, badkamerkast, hoge kast, open vak, glazen deur, smal, badkamermeubel, badmeubel met voeten, in hoogte zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Badkamerkast, badkamerkast, hoge kast, open vak, glazen deur, smal, badkamermeubel, badmeubel met voeten, in hoogte heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Badkamerkast, badkamerkast, hoge kast, open vak, glazen deur, smal, badkamermeubel, badmeubel met voeten, in hoogte

Merk

Merkloos

Gewicht

26 kg

Afmetingen

Hoogte: 165 cm

Breedte: 30 cm

Diepte 165 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Deels open, deels dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Openslaande deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Badkamerkast, badkamerkast, hoge kast, open vak, glazen deur, smal, badkamermeubel, badmeubel met voeten, in hoogte

Deze badkamerkast is de perfecte aanvulling voor jouw badkamer. Het biedt veelzijdige opbergmogelijkheden, zoals een open vak voor je vaak gebruikte gebruiksvoorwerpen, een lade voor handdoeken en in hoogte verstelbare legplanken achter de kastdeuren. Hierdoor kun je verschillende maten voorwerpen gemakkelijk opbergen. Maar dat is niet alles! Kijk naar beneden en je zult vier stevige poten zien. Deze poten zijn gemaakt van robuust, waterbestendig kunststof en beschermen de badkamerkast tegen water op de vloer. Wij begrijpen dat meubelopbouw soms ingewikkeld kan zijn, daarom bieden wij bij deze badkamerkast een geïllustreerde handleiding, gemarkeerde onderdelen en praktische verbindingsonderdelen aan. Op die manier maken we het leven eenvoudiger voor jou. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over stabiliteit, want deze badkamerkast is gemaakt van hoogwaardige spaanplaten en wordt geleverd met een kantelbeveiliging. Zo zorgen we voor een veilige omgeving voor jouw gezin. Met zijn witte oppervlak met houtnerf en stijlvolle glazen deur voegt deze hoge kast een vleugje frisheid en elegantie toe aan jouw badkamer. Het geeft de ruimte een aangenaam fris en tegelijkertijd elegant tintje. Kortom, deze badkamerkast is niet alleen functioneel, maar ook een mooie toevoeging aan jouw interieur.

Veelgestelde vragen over Badkamerkast, badkamerkast, hoge kast, open vak, glazen deur, smal, badkamermeubel, badmeubel met voeten, in hoogte

Badkamerkast, badkamerkast, hoge kast, open vak, glazen deur, smal, badkamermeubel, badmeubel met voeten, in hoogte kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 165 cm
  • Breedte 30 cm
  • Diepte 165 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 26 kg.

Badkamerkast, badkamerkast, hoge kast, open vak, glazen deur, smal, badkamermeubel, badmeubel met voeten, in hoogte komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Badkamerkast, badkamerkast, hoge kast, open vak, glazen deur, smal, badkamermeubel, badmeubel met voeten, in hoogte is een Ladeblok en heeft als deur type: Openslaande deuren. Het is daarnaast een Deels open, deels dichte kast en heeft wielen: Nee.

Badkamerkast, badkamerkast, hoge kast, open vak, glazen deur, smal, badkamermeubel, badmeubel met voeten, in hoogte is op de markt gebracht door Merkloos. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Badkamerkast, badkamerkast, hoge kast, open vak, glazen deur, smal, badkamermeubel, badmeubel met voeten, in hoogte bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten