1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Kersen

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Kersen

5/5

Met Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Kersen zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Kersen heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Kersen

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Rood

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Kersen

Deze praktische standcontainer met 4 lades is een ideale oplossing voor het netjes en georganiseerd houden van al je spullen. Of het nu gaat om papierwerk, kantooraccessoires of persoonlijke eigendommen, deze container biedt voldoende ruimte om alles binnen handbereik te houden. Met meerdere lades en compartimenten kun je al je benodigdheden overzichtelijk opbergen. Deze standcontainer is ontworpen met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten. Dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je de container eenvoudig verplaatsen naar de gewenste locatie. Of je nu de container naast je bureau wilt plaatsen of in een andere ruimte wilt gebruiken, het kan allemaal. De container kan zowel aan een wing- of hoekbureau worden bevestigd, zowel aan het hoofdbureau (80 cm diep) als aan de hoekzijde (60 cm diep). De ladecontainer is voorzien van 2 normale laden en 1 lade speciaal ontworpen voor hangmappen. Daarnaast beschikt de container over een handige cilindersluiting met 2 bijgeleverde sleutels. De laden zijn voorzien van telescoopgeleiding, waardoor ze soepel en gemakkelijk openen en sluiten. De romp en het topblad van de container kunnen in verschillende kleuren worden besteld, zodat je de container kunt aanpassen aan jouw persoonlijke smaak en interieur. Naast de standaarduitvoering is er ook de optie om een kunststof pennenbak toe te voegen. Deze standcontainer wordt.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Kersen

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Kersen kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Kersen komt standaard in het Rood. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Kersen is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Kersen is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad Kersen bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten