1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) Zonder topblad

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) Zonder topblad

5/5

Met Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) Zonder topblad zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) Zonder topblad heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) Zonder topblad

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 60 cm

Kleur

Aluminium (RAL9006) | Zonder topblad

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) Zonder topblad

Praktische standcontainer met 4 lades in diep 60CM in de kleur Aluminium (RAL9006), zonder topblad. Deze praktische standcontainer is de perfecte oplossing om al je spullen georganiseerd en netjes te houden. Met zijn meerdere lades en compartimenten biedt deze container voldoende ruimte om al je kantoorbenodigdheden, papierwerk en persoonlijke eigendommen binnen handbereik te houden. Deze standcontainer is ontworpen met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten. Dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je de container eenvoudig verplaatsen naar de gewenste locatie. Of je nu extra opbergruimte nodig hebt bij je bureau of in een andere kamer, deze container kan overal worden gebruikt, afhankelijk van jouw behoeften. Deze ladecontainer kan worden bevestigd aan een wing- of hoekbureau, zowel aan het hoofdbureau (80cm diep) als aan de hoekzijde (60cm diep). Hij is voorzien van 2 normale laden en 1 lade speciaal ontworpen voor hangmappen. Daarnaast is hij uitgerust met een cilinderslot inclusief 2 sleutels en handige telescoopgeleiding voor een soepele werking van de laden. De afmetingen van deze standcontainer zijn 75 x 46 x 60/80 cm (hoogte, breedte, diepte) en hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren voor zowel de romp als het topblad. Dit meubelstuk is solide, slijtvast en eenvoudig scho.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) Zonder topblad

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) Zonder topblad kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 60 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) Zonder topblad komt standaard in het Aluminium (RAL9006) | Zonder topblad. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) Zonder topblad is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) Zonder topblad is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) Zonder topblad bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten