1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad

5/5

Met Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 60 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad

De praktische standcontainer met 4 diepe laden en een topblad in de kleur (RAL9005) is perfect voor het organiseren van al je spullen. Of het nu gaat om papierwerk, kantooraccessoires of persoonlijke eigendommen, deze container biedt voldoende ruimte om alles netjes op te bergen. Dankzij de wieltjes aan de onderkant is deze container eenvoudig te verplaatsen naar de gewenste locatie. Je kunt hem gemakkelijk naast je bureau plaatsen of zelfs in een andere ruimte gebruiken, afhankelijk van je behoeften. Deze ladecontainer kan bevestigd worden aan een wing- of hoekbureau, zowel aan het hoofdbureau (80cm diep) als aan de hoekzijde (60cm diep). Het beschikt over 2 normale laden en 1 lade speciaal ontworpen voor hangmappen. Daarnaast is de container uitgerust met een cilinderslot inclusief 2 sleutels en handige telescoopgeleiding voor soepele ladebeweging. De afmetingen van de container zijn 75 x 46 x 60/80 cm en het romp en topblad zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze standcontainer is solide, slijtvast en eenvoudig schoon te maken. Voor extra gemak is er ook de optie om een kunststof pennenbak toe te voegen. De meubelen worden ongemonteerd geleverd, maar met de duidelijke instructies zal het in elkaar zetten een eenvoudige taak zijn.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 60 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur (RAL9005) topblad bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten