1. kantoorartikelen
  2. CLAUDIUS Ladeblok op wieltjes ladeblok 2 lade

CLAUDIUS Ladeblok op wieltjes ladeblok 2 lade

5/5

Met CLAUDIUS Ladeblok op wieltjes ladeblok 2 lade zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met CLAUDIUS Ladeblok op wieltjes ladeblok 2 lade heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties CLAUDIUS Ladeblok op wieltjes ladeblok 2 lade

Merk

Schaffenburg

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 52 cm

Breedte: 55 cm

Diepte 55 cm

Kleur

Zwart

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van CLAUDIUS Ladeblok op wieltjes ladeblok 2 lade

Het CLAUDIUS ladeblok op wieltjes is de perfecte aanvulling op je kantoor of werkruimte. Met een afmeting van 39.2 x 55.3 x 52.4 cm (breedte x hoogte x diepte), biedt dit ladeblok voldoende ruimte om al je belangrijke documenten en kantoorbenodigdheden georganiseerd te houden. Dit ladeblok beschikt over 2 lades, waarvan 1 lade geschikt is voor A4-formaat documenten en de andere lade geschikt is voor A6-formaat. Of je nu grote dossiers of kleinere notitieblokken wilt opbergen, dit ladeblok biedt voldoende flexibiliteit om aan jouw behoeften te voldoen. Met de wielen aan de onderkant van dit ladeblok is het eenvoudig om het blok te verplaatsen naar de gewenste locatie. Of je nu van de ene kant van het kantoor naar de andere moet gaan of gewoon een beetje extra flexibiliteit wilt, deze wielen zorgen voor gemak en mobiliteit. Het ladeblok is uitgevoerd in een stijlvolle zwarte kleur (RAL9005), waardoor het een moderne uitstraling heeft die perfect past bij elke kantoorinrichting. Met zijn strakke en tijdloze ontwerp, past dit ladeblok perfect in elke professionele omgeving. Dus waar wacht je nog op? Haal dit CLAUDIUS ladeblok op wieltjes in huis en houd je kantoor netjes en georganiseerd terwijl je ook nog.

Veelgestelde vragen over CLAUDIUS Ladeblok op wieltjes ladeblok 2 lade

CLAUDIUS Ladeblok op wieltjes ladeblok 2 lade kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 52 cm
  • Breedte 55 cm
  • Diepte 55 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

CLAUDIUS Ladeblok op wieltjes ladeblok 2 lade komt standaard in het Zwart. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

CLAUDIUS Ladeblok op wieltjes ladeblok 2 lade is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

CLAUDIUS Ladeblok op wieltjes ladeblok 2 lade is op de markt gebracht door Schaffenburg. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt CLAUDIUS Ladeblok op wieltjes ladeblok 2 lade bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten