1. kantoorartikelen
  2. SIGNA AC30 BS Rolcontainer Hout Eiken met 3 lades

SIGNA AC30 BS Rolcontainer Hout Eiken met 3 lades

5/5

Met SIGNA AC30 BS Rolcontainer Hout Eiken met 3 lades zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met SIGNA AC30 BS Rolcontainer Hout Eiken met 3 lades heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties SIGNA AC30 BS Rolcontainer Hout Eiken met 3 lades

Merk

hjh office

Gewicht

0 kg

Afmetingen

Hoogte: 59 cm

Breedte: 43 cm

Diepte 58 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van SIGNA AC30 BS Rolcontainer Hout Eiken met 3 lades

De SIGNA AC30 BS Rolcontainer Hout Eiken met 3 lades is een veelzijdig en functioneel opbergmeubel dat perfect is voor zowel thuis als op kantoor. Deze rolcontainer is gemaakt van hoogwaardig eikenhout en heeft een prachtige natuurlijke uitstraling die elke ruimte verrijkt. Met zijn 3 ruime lades biedt deze rolcontainer voldoende opbergruimte voor al je spullen. Of het nu gaat om documenten, kantoorbenodigdheden of persoonlijke items, deze lades helpen je georganiseerd te blijven. Bovendien is de rolcontainer afsluitbaar, waardoor je belangrijke documenten of waardevolle spullen veilig kunt opbergen. Een handige centrale vergrendeling zorgt ervoor dat alle lades tegelijkertijd kunnen worden afgesloten, waardoor je snel en gemakkelijk toegang hebt tot al je opgeslagen items. De penlade is perfect voor het opbergen van schrijfbenodigdheden, waardoor je altijd een pen of potlood binnen handbereik hebt. Met afmetingen van 42,8 x 58 x 59 cm past deze rolcontainer perfect in elke ruimte en is hij eenvoudig te monteren. Kies voor de SIGNA AC30 BS Rolcontainer Hout Eiken met 3 lades en geniet van een stijlvolle en georganiseerde opbergoplossing.

Veelgestelde vragen over SIGNA AC30 BS Rolcontainer Hout Eiken met 3 lades

SIGNA AC30 BS Rolcontainer Hout Eiken met 3 lades kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 59 cm
  • Breedte 43 cm
  • Diepte 58 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 0 kg.

SIGNA AC30 BS Rolcontainer Hout Eiken met 3 lades komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

SIGNA AC30 BS Rolcontainer Hout Eiken met 3 lades is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

SIGNA AC30 BS Rolcontainer Hout Eiken met 3 lades is op de markt gebracht door hjh office. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt SIGNA AC30 BS Rolcontainer Hout Eiken met 3 lades bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten