1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Havanna

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Havanna

5/5

Met Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Havanna zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Havanna heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Havanna

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Aluminium (RAL9006) | Havanna

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Havanna

Deze praktische standcontainer met 3 of 4 lades biedt voldoende ruimte om al je spullen netjes en geordend te houden. Of het nu gaat om papierwerk, kantooraccessoires of persoonlijke bezittingen, met de verschillende lades en compartimenten kun je alles binnen handbereik en toch georganiseerd houden. Dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je de container eenvoudig verplaatsen naar de gewenste locatie. Zo kun je hem gemakkelijk bij je bureau plaatsen of zelfs in een andere ruimte gebruiken, afhankelijk van je behoeften. Deze ladecontainer kan aan zowel een rechte als een hoekbureau worden bevestigd, zowel aan de hoofdzijde (80 cm diep) als aan de hoekzijde (60 cm diep). Hij is uitgerust met 2 normale laden en 1 lade speciaal voor hangmappen. Daarnaast is hij voorzien van een handige cilindersluiting, inclusief 2 sleutels, zodat je je bezittingen veilig kunt opbergen. De laden zijn uitgerust met handige telescoopgeleiding voor soepel openen en sluiten. De standcontainer is verkrijgbaar in 2 dieptematen: 60 cm diep of 80 cm diep. Je kunt de romp en het topblad in verschillende kleuren bestellen, zodat het perfect past bij jouw interieur. Daarnaast is er ook de optie om een kunststof pennenbak toe te voegen. De meubelen worden ongemonteerd geleverd achter de eerste deur, maar zijn eenvoudig.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Havanna

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Havanna kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Havanna komt standaard in het Aluminium (RAL9006) | Havanna. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Havanna is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Havanna is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 3 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Havanna bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten