1. kantoorartikelen
  2. Bureau kastje met wieltjes ladeblok verrijdbaar

Bureau kastje met wieltjes ladeblok verrijdbaar

5/5

Met Bureau kastje met wieltjes ladeblok verrijdbaar zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Bureau kastje met wieltjes ladeblok verrijdbaar heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Bureau kastje met wieltjes ladeblok verrijdbaar

Merk

VDD

Gewicht

Afmetingen

Hoogte: 60 cm

Breedte: 39.5 cm

Diepte 38 cm

Kleur

Zwart

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Openslaande deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Bureau kastje met wieltjes ladeblok verrijdbaar

"Maak kennis met ons functionele en praktische bureau kastje met wieltjes. Dit verrijdbare ladeblok is een handige aanvulling voor zowel kantoor- als thuisgebruik. Plaats het gemakkelijk onder uw bureau voor extra opbergruimte, naast uw tafel met een printer erop of in uw werkkamer voor een georganiseerde en efficiënte ruimte. Dit zwarte kastje met afmetingen van 39.5 cm breed, 38 cm diep en 60 cm hoog past perfect in elke omgeving. Het bureau kastje wordt geleverd inclusief een duidelijke montage instructie en alle benodigde onderdelen, zodat u het snel en eenvoudig kunt monteren. De zwarte kleur geeft een moderne uitstraling aan uw kantoor of woning. De wieltjes zorgen voor extra mobiliteit, waardoor u het kastje eenvoudig kunt verplaatsen naar waar u het nodig heeft. Kortom, dit bureau kastje is de ideale oplossing voor het organiseren van uw werkplek en het creëren van een overzichtelijke omgeving. Bestel nu en geniet van een opgeruimd en geordend kantoor of huis!".

Veelgestelde vragen over Bureau kastje met wieltjes ladeblok verrijdbaar

Bureau kastje met wieltjes ladeblok verrijdbaar kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 60 cm
  • Breedte 39.5 cm
  • Diepte 38 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van .

Bureau kastje met wieltjes ladeblok verrijdbaar komt standaard in het Zwart. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Bureau kastje met wieltjes ladeblok verrijdbaar is een Ladeblok en heeft als deur type: Openslaande deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

Bureau kastje met wieltjes ladeblok verrijdbaar is op de markt gebracht door VDD. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Bureau kastje met wieltjes ladeblok verrijdbaar bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten