1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Beuken

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Beuken

5/5

Met Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Beuken zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Beuken heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Beuken

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Beuken

Praktische standcontainer met 4 diepe lades en een aluminium kleurige afwerking (RAL9006) en een beukenhouten topblad. Deze praktische standcontainer is ideaal voor het georganiseerd opbergen van al je spullen. Met 4 diepe lades en verschillende compartimenten biedt deze container voldoende ruimte om al je papierwerk, kantooraccessoires en persoonlijke eigendommen netjes op te bergen. Dankzij de handige indeling kun je alles binnen handbereik houden terwijl je toch geordend blijft. Deze standcontainer is ontworpen met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten. Dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je de container eenvoudig verplaatsen naar de gewenste locatie. Zo kun je hem gemakkelijk bij je bureau plaatsen of zelfs in een andere ruimte gebruiken, afhankelijk van je behoeften. De container kan zowel aan een recht bureau als aan een hoekbureau worden bevestigd, zowel aan het hoofdbureau (80cm diep) als aan de hoekzijde (60cm diep). Deze ladecontainer is voorzien van een cilinderslot met 2 sleutels, zodat je je waardevolle spullen veilig kunt opbergen. De laden zijn uitgerust met handige telescoopgeleiders, waardoor ze soepel en geruisloos openen en sluiten. De romp en het topblad zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je de container kunt aanpassen aan je interieur. Bovendien is er een optionele kunststof pennenbak beschik.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Beuken

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Beuken kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Beuken komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Beuken is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Beuken is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 4 lades diep 80CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Beuken bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten