1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Kersen

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Kersen

5/5

Met Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Kersen zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Kersen heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Kersen

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 60 cm

Kleur

Rood

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Kersen

Praktische standcontainer met 4 diepe laden en een topblad in de kleur Aluminium (RAL9006) met een Kersen afwerking. Deze standcontainer biedt voldoende ruimte en opbergmogelijkheden om al je spullen netjes en georganiseerd te houden. Of het nu gaat om papierwerk, kantooraccessoires of persoonlijke eigendommen, alles kan binnen handbereik worden bewaard. Deze standcontainer is ontworpen met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten. Dankzij de wieltjes aan de onderkant is het eenvoudig om de container naar de gewenste locatie te verplaatsen. Plaats hem gemakkelijk naast je bureau of gebruik hem in een andere ruimte, afhankelijk van jouw behoeften. De ladecontainer kan aan een hoek- of wingbureau worden bevestigd, zowel aan het hoofdbureau (80 cm diep) als aan de hoekzijde (60 cm diep). Het bevat 2 normale laden en 1 lade speciaal ontworpen voor hangmappen. De laden zijn voorzien van handige telescoopgeleiding en een cilinderslot, inclusief 2 sleutels. De afmetingen van de standcontainer zijn 75 x 46 x 60/80 cm. Het romp en topblad zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het meubelstuk is solide, slijtvast en eenvoudig schoon te maken. Optioneel kun je ook een kunststof pennenbak toevoegen. De meubelen worden ongemonteerd geleverd achter de eerste.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Kersen

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Kersen kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 60 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Kersen komt standaard in het Rood. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Kersen is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Kersen is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 4 lades diep 60CM kleur Aluminium (RAL9006) topblad Kersen bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten