1. kantoorartikelen
  2. SIGNA AC20 BS Rolcontainer Beuken Hout met ophangsysteem

SIGNA AC20 BS Rolcontainer Beuken Hout met ophangsysteem

5/5

Met SIGNA AC20 BS Rolcontainer Beuken Hout met ophangsysteem zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met SIGNA AC20 BS Rolcontainer Beuken Hout met ophangsysteem heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties SIGNA AC20 BS Rolcontainer Beuken Hout met ophangsysteem

Merk

hjh OFFICE PRO

Gewicht

0 kg

Afmetingen

Hoogte: 59 cm

Breedte: 43 cm

Diepte 58 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van SIGNA AC20 BS Rolcontainer Beuken Hout met ophangsysteem

De SIGNA AC20 BS Rolcontainer is een stijlvolle multifunctionele opbergoplossing voor in huis. Deze rolcontainer is gemaakt van duurzaam beukenhout en is voorzien van een handig ophangsysteem. Hierdoor kan de rolcontainer eenvoudig aan de muur worden bevestigd, waardoor hij niet alleen functioneel is, maar ook een prachtige toevoeging aan het interieur. De rolcontainer is uitgerust met een afsluitbaar systeem en een centrale vergrendeling, waardoor je jouw waardevolle spullen veilig kunt opbergen. Daarnaast beschikt deze rolcontainer ook over een handige penlade, waarin je al je schrijfbenodigdheden netjes kunt opbergen. De afmetingen van de rolcontainer zijn 42,8 x 58 x 59 cm, waardoor hij compact genoeg is om in elke ruimte te passen. Met de meegeleverde montage-instructies is het eenvoudig om de rolcontainer zelf in elkaar te zetten. Creëer een georganiseerde en stijlvolle ruimte met de SIGNA AC20 BS Rolcontainer Beuken Hout met ophangsysteem.

Veelgestelde vragen over SIGNA AC20 BS Rolcontainer Beuken Hout met ophangsysteem

SIGNA AC20 BS Rolcontainer Beuken Hout met ophangsysteem kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 59 cm
  • Breedte 43 cm
  • Diepte 58 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 0 kg.

SIGNA AC20 BS Rolcontainer Beuken Hout met ophangsysteem komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

SIGNA AC20 BS Rolcontainer Beuken Hout met ophangsysteem is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: .

SIGNA AC20 BS Rolcontainer Beuken Hout met ophangsysteem is op de markt gebracht door hjh OFFICE PRO. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt SIGNA AC20 BS Rolcontainer Beuken Hout met ophangsysteem bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten