1. kantoorartikelen
  2. SIGNA SC50 BS Rolcontainer Hout met 4 lades

SIGNA SC50 BS Rolcontainer Hout met 4 lades

5/5

Met SIGNA SC50 BS Rolcontainer Hout met 4 lades zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met SIGNA SC50 BS Rolcontainer Hout met 4 lades heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties SIGNA SC50 BS Rolcontainer Hout met 4 lades

Merk

hjh office

Gewicht

0 kg

Afmetingen

Hoogte: 76 cm

Breedte: 43 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van SIGNA SC50 BS Rolcontainer Hout met 4 lades

De SIGNA SC50 BS Rolcontainer is een prachtige toevoeging aan elk kantoor of werkruimte. Deze rolcontainer is gemaakt van hoogwaardig hout en heeft maar liefst 4 handige laden. Het biedt voldoende opbergruimte voor al je documenten, kantoorbenodigdheden en persoonlijke spullen. Deze rolcontainer is niet alleen functioneel, maar ook veilig. Met de centrale vergrendeling kun je de laden eenvoudig afsluiten, waardoor je belangrijke documenten en vertrouwelijke informatie veilig kunt opbergen. Daarnaast is deze rolcontainer voorzien van een penlade, zodat je altijd snel een pen of potlood bij de hand hebt. De afmetingen van de rolcontainer zijn 42,8 cm breed, 80 cm diep en 72-76 cm hoog. Het is een compacte en ruimtebesparende oplossing voor elke werkplek. De rolcontainer wordt geleverd in een handig bouwpakket, waardoor je het gemakkelijk kunt monteren en aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren. Kies voor de SIGNA SC50 BS Rolcontainer en geniet van een georganiseerde en stijlvolle werkruimte.

Veelgestelde vragen over SIGNA SC50 BS Rolcontainer Hout met 4 lades

SIGNA SC50 BS Rolcontainer Hout met 4 lades kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 76 cm
  • Breedte 43 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 0 kg.

SIGNA SC50 BS Rolcontainer Hout met 4 lades komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

SIGNA SC50 BS Rolcontainer Hout met 4 lades is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: .

SIGNA SC50 BS Rolcontainer Hout met 4 lades is op de markt gebracht door hjh office. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt SIGNA SC50 BS Rolcontainer Hout met 4 lades bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten