1. kantoorartikelen
  2. Kantoorkast Kökar ladekast op wielen 69x28x41 cm

Kantoorkast Kökar ladekast op wielen 69x28x41 cm

5/5

Met Kantoorkast Kökar ladekast op wielen 69x28x41 cm zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Kantoorkast Kökar ladekast op wielen 69x28x41 cm heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Kantoorkast Kökar ladekast op wielen 69x28x41 cm

Merk

en.casa

Gewicht

11.6 g

Afmetingen

Hoogte: 69 cm

Breedte: 28 cm

Diepte 41 cm

Kleur

grijs

Open of dichte kast

Dichte kast, Met achterwand

Met wielen

Ja

Type deur

Geen deuren

Type kast

Archiefkast

Omschrijving van Kantoorkast Kökar ladekast op wielen 69x28x41 cm

De Kantoorkast Kökar ladekast op wielen 69x28x41 cm is een essentieel meubelstuk voor elk kantoor. Met zijn stijlvolle en moderne ontwerp voegt deze ladekast niet alleen functionaliteit toe, maar ook een vleugje elegantie aan elke werkruimte. Met vijf ruime lades biedt deze kast voldoende opbergruimte voor al je kantoorbenodigdheden, zoals schrijfwaren, documenten, mappen en andere accessoires. Wat deze ladekast echt uniek maakt, is het feit dat hij is uitgerust met vier soepel rollende wielen. Dit betekent dat je de kast moeiteloos kunt verplaatsen naar elke gewenste locatie in je kantoor. Of je nu je werkplek wilt reorganiseren, de kast wilt verplaatsen naar een andere kamer of gewoon even wilt schoonmaken, met deze ladekast is het allemaal een fluitje van een cent. De Kantoorkast Kökar ladekast op wielen 69x28x41 cm is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. Met zijn stevige constructie en duurzame afwerking biedt deze kast niet alleen optimale opbergruimte, maar ook een lange levensduur. Dus als je op zoek bent naar een praktische en stijlvolle oplossing om je kantoor georganiseerd te houden, dan is deze ladekast precies wat je nodig hebt.

Veelgestelde vragen over Kantoorkast Kökar ladekast op wielen 69x28x41 cm

Kantoorkast Kökar ladekast op wielen 69x28x41 cm kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 69 cm
  • Breedte 28 cm
  • Diepte 41 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 11.6 g.

Kantoorkast Kökar ladekast op wielen 69x28x41 cm komt standaard in het grijs. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Kantoorkast Kökar ladekast op wielen 69x28x41 cm is een Archiefkast en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast, Met achterwand en heeft wielen: Ja.

Kantoorkast Kökar ladekast op wielen 69x28x41 cm is op de markt gebracht door en.casa. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Kantoorkast Kökar ladekast op wielen 69x28x41 cm bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten