1. kantoorartikelen
  2. OrangeLabel verrijdbare ladeblok (RAL 9016) voorzien van 3 lades waarvan 1 hangmappenlade

OrangeLabel verrijdbare ladeblok (RAL 9016) voorzien van 3 lades waarvan 1 hangmappenlade

5/5

Met OrangeLabel verrijdbare ladeblok (RAL 9016) voorzien van 3 lades waarvan 1 hangmappenlade zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met OrangeLabel verrijdbare ladeblok (RAL 9016) voorzien van 3 lades waarvan 1 hangmappenlade heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties OrangeLabel verrijdbare ladeblok (RAL 9016) voorzien van 3 lades waarvan 1 hangmappenlade

Merk

Euroseats

Gewicht

15 kg

Afmetingen

Hoogte: 60 cm

Breedte: 39 cm

Diepte 50 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Ja

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van OrangeLabel verrijdbare ladeblok (RAL 9016) voorzien van 3 lades waarvan 1 hangmappenlade

Introducing het OrangeLabel verrijdbare ladeblok (RAL 9016), een praktische en stijlvolle toevoeging aan jouw kantoorruimte. Dit veelzijdige ladeblok is uitgerust met drie ruime lades, waarvan één speciaal ontworpen is voor het opbergen van hangmappen. Met een strak en modern ontwerp is dit ladeblok verkrijgbaar in verschillende kleurmogelijkheden, waaronder het elegante wit (RAL9016), het tijdloze grijs (RAL7045) en het klassieke zwart (RAL9005). Hierdoor kun je het ladeblok perfect afstemmen op de stijl van jouw kantoorinterieur. Daarnaast biedt het OrangeLabel verrijdbare ladeblok optimale beveiliging voor jouw waardevolle documenten. Het is afsluitbaar met behulp van een unieke sleutel, waardoor alleen geautoriseerd personeel toegang heeft tot de inhoud. Bovendien is dit ladeblok direct uit voorraad leverbaar, zodat je snel kunt genieten van de voordelen die het biedt. Met een jaar garantie ben je verzekerd van de kwaliteit en duurzaamheid van dit ladeblok. De afmetingen zijn zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een drukke werkomgeving. Kortom, het OrangeLabel verrijdbare ladeblok is de ideale oplossing voor het organiseren en opbergen van jouw belangrijke documenten in stijl en met gemak.

Veelgestelde vragen over OrangeLabel verrijdbare ladeblok (RAL 9016) voorzien van 3 lades waarvan 1 hangmappenlade

OrangeLabel verrijdbare ladeblok (RAL 9016) voorzien van 3 lades waarvan 1 hangmappenlade kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 60 cm
  • Breedte 39 cm
  • Diepte 50 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 15 kg.

OrangeLabel verrijdbare ladeblok (RAL 9016) voorzien van 3 lades waarvan 1 hangmappenlade komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

OrangeLabel verrijdbare ladeblok (RAL 9016) voorzien van 3 lades waarvan 1 hangmappenlade is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Ja.

OrangeLabel verrijdbare ladeblok (RAL 9016) voorzien van 3 lades waarvan 1 hangmappenlade is op de markt gebracht door Euroseats. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt OrangeLabel verrijdbare ladeblok (RAL 9016) voorzien van 3 lades waarvan 1 hangmappenlade bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten