1. kantoorartikelen
  2. Relaxdays bureau kast op wielen printerkast verrijdbaar kastje opbergkast 3 vakken

Relaxdays bureau kast op wielen printerkast verrijdbaar kastje opbergkast 3 vakken

5/5

Met Relaxdays bureau kast op wielen printerkast verrijdbaar kastje opbergkast 3 vakken zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Relaxdays bureau kast op wielen printerkast verrijdbaar kastje opbergkast 3 vakken heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Relaxdays bureau kast op wielen printerkast verrijdbaar kastje opbergkast 3 vakken

Merk

Relaxdays

Gewicht

5.46 kg

Afmetingen

Hoogte: 35.50 cm

Breedte: 40 cm

Diepte 30 cm

Kleur

Zwart

Open of dichte kast

Met wielen

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Relaxdays bureau kast op wielen printerkast verrijdbaar kastje opbergkast 3 vakken

Verbeter je werkefficiëntie met het Relaxdays bureau kast op wielen. Dit verrijdbare kastje is perfect voor het organiseren van je kantoorbenodigdheden. Plaats je printer op het bovenste gedeelte en bewaar printerpapier in het vak eronder. Daarnaast bieden de 3 vakken voldoende ruimte voor pennen, perforators, nietmachines en andere accessoires. Je kunt deze bureau kast ook gemakkelijk aan de kant schuiven dankzij de handige wielen. Met deze multifunctionele opbergkast heb je altijd alles binnen handbereik. Niet alleen is het een praktische oplossing voor je kantoorbenodigdheden, maar het voegt ook een stijlvolle touch toe aan je werkruimte. De stevige constructie zorgt voor een duurzaam en betrouwbaar meubelstuk dat lang meegaat. Het kastje is ook eenvoudig te monteren, zodat je snel aan de slag kunt. Met de Relaxdays bureau kast op wielen ben je verzekerd van een georganiseerde en efficiënte werkomgeving.

Veelgestelde vragen over Relaxdays bureau kast op wielen printerkast verrijdbaar kastje opbergkast 3 vakken

Relaxdays bureau kast op wielen printerkast verrijdbaar kastje opbergkast 3 vakken kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 35.50 cm
  • Breedte 40 cm
  • Diepte 30 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 5.46 kg.

Relaxdays bureau kast op wielen printerkast verrijdbaar kastje opbergkast 3 vakken komt standaard in het Zwart. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Relaxdays bureau kast op wielen printerkast verrijdbaar kastje opbergkast 3 vakken is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een en heeft wielen: .

Relaxdays bureau kast op wielen printerkast verrijdbaar kastje opbergkast 3 vakken is op de markt gebracht door Relaxdays. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Relaxdays bureau kast op wielen printerkast verrijdbaar kastje opbergkast 3 vakken bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten