1. kantoorartikelen
  2. SIGNA SC50 BS Rolcontainer Hout Walnoot met 4 lades

SIGNA SC50 BS Rolcontainer Hout Walnoot met 4 lades

5/5

Met SIGNA SC50 BS Rolcontainer Hout Walnoot met 4 lades zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met SIGNA SC50 BS Rolcontainer Hout Walnoot met 4 lades heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties SIGNA SC50 BS Rolcontainer Hout Walnoot met 4 lades

Merk

hjh office

Gewicht

0 kg

Afmetingen

Hoogte: 76 cm

Breedte: 43 cm

Diepte 80 cm

Kleur

Bruin

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van SIGNA SC50 BS Rolcontainer Hout Walnoot met 4 lades

De SIGNA SC50 BS Rolcontainer Hout Walnoot met 4 lades is een veelzijdig en functioneel meubelstuk dat perfect past in elk modern interieur. Deze rolcontainer is uitgerust met 4 ruime laden, die afsluitbaar zijn en voorzien van een centrale vergrendeling. Hierdoor kunt u uw persoonlijke spullen veilig opbergen en uw ruimte georganiseerd houden. Met een afmeting van 42,8 x 80 x 72-76 cm biedt deze rolcontainer voldoende opbergruimte zonder te veel ruimte in beslag te nemen. De penlade aan de bovenkant van de rolcontainer is ideaal voor het opbergen van schrijfbenodigdheden, zoals pennen, potloden en notitieblokken. De overige laden zijn perfect voor het opbergen van documenten, kantoorbenodigdheden, accessoires of zelfs uw persoonlijke spullen. De SIGNA SC50 BS Rolcontainer Hout Walnoot met 4 lades wordt geleverd in een platte verpakking en vereist montage. Dankzij de duidelijke instructies en het meegeleverde montagemateriaal is de montage eenvoudig en snel te voltooien. Deze rolcontainer is gemaakt van hoogwaardig hout in een elegante walnootkleur, waardoor het niet alleen functioneel is, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw interieur. Kortom, deze rolcontainer is de perfecte oplossing voor het organiseren en opbergen van uw persoonlijke spullen in stijl.

Veelgestelde vragen over SIGNA SC50 BS Rolcontainer Hout Walnoot met 4 lades

SIGNA SC50 BS Rolcontainer Hout Walnoot met 4 lades kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 76 cm
  • Breedte 43 cm
  • Diepte 80 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 0 kg.

SIGNA SC50 BS Rolcontainer Hout Walnoot met 4 lades komt standaard in het Bruin. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

SIGNA SC50 BS Rolcontainer Hout Walnoot met 4 lades is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: .

SIGNA SC50 BS Rolcontainer Hout Walnoot met 4 lades is op de markt gebracht door hjh office. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt SIGNA SC50 BS Rolcontainer Hout Walnoot met 4 lades bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten