1. kantoorartikelen
  2. relaxdays ladekast op wielen- commode stof opbergsysteem bijzetkast ladenkast A

relaxdays ladekast op wielen- commode stof opbergsysteem bijzetkast ladenkast A

5/5

Met relaxdays ladekast op wielen- commode stof opbergsysteem bijzetkast ladenkast A zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met relaxdays ladekast op wielen- commode stof opbergsysteem bijzetkast ladenkast A heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties relaxdays ladekast op wielen- commode stof opbergsysteem bijzetkast ladenkast A

Merk

Relaxdays

Gewicht

7.25 kg

Afmetingen

Hoogte: 74.50 cm

Breedte: 58 cm

Diepte 30 cm

Kleur

Bruin, Grijs

Open of dichte kast

Dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Geen deuren

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van relaxdays ladekast op wielen- commode stof opbergsysteem bijzetkast ladenkast A

De relaxdays ladekast op wielen - commode stof opbergsysteem bijzetkast ladenkast A is de perfecte toevoeging aan elk huis. Of je nu bezig bent met opruimen of gewoon extra opbergruimte nodig hebt, deze stoffen kast met lades komt altijd van pas. Sokken, speelgoed, handdoeken, ondergoed, je kunt alles netjes opbergen en een einde maken aan de chaos. Wat deze opbergkast echt uniek maakt, is zijn mobiliteit. Met de wieltjes kun je hem eenvoudig verplaatsen naar waar je hem nodig hebt. En dankzij de remmen kan hij ook op één plek blijven staan, zodat hij niet per ongeluk gaat rollen. De opvouwbare lades van stof zijn stevig en voorzien van houten handgrepen voor een comfortabele grip. De ladekast is gemaakt van duurzaam staal, polyester en MDF. Hij heeft een draaglast van 20 kg voor de plank en 5 kg voor elke lade. De afmetingen van de ladekast met 3 lades zijn ongeveer 74,5 x 58 x 30 cm en weegt ongeveer 6,7 kg. De bovenste mand heeft een binnenmaat van ongeveer 20,5 x 53,5 x 27 cm. Als je meer opbergruimte nodig hebt, is er ook een versie met 4 lades beschikbaar. Deze heeft afmetingen van ongeveer 93 x 58 x 30 cm en weegt ongeveer 8,1 kg. De boven.

Veelgestelde vragen over relaxdays ladekast op wielen- commode stof opbergsysteem bijzetkast ladenkast A

relaxdays ladekast op wielen- commode stof opbergsysteem bijzetkast ladenkast A kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 74.50 cm
  • Breedte 58 cm
  • Diepte 30 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 7.25 kg.

relaxdays ladekast op wielen- commode stof opbergsysteem bijzetkast ladenkast A komt standaard in het Bruin, Grijs. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

relaxdays ladekast op wielen- commode stof opbergsysteem bijzetkast ladenkast A is een Ladeblok en heeft als deur type: Geen deuren. Het is daarnaast een Dichte kast en heeft wielen: Nee.

relaxdays ladekast op wielen- commode stof opbergsysteem bijzetkast ladenkast A is op de markt gebracht door Relaxdays. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt relaxdays ladekast op wielen- commode stof opbergsysteem bijzetkast ladenkast A bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten