1. kantoorartikelen
  2. Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad

5/5

Met Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad zorg je voor orde in je werkplek, zodat je jouw productiviteit verhoogt. Een ladeblok-archiefkast plaats je eenvoudig naast of onder je bureau en heb je handig al je kantoorbenodigdheden en documenten binnen handbereik. Met Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad heb je bovendien altijd je belangrijke dossiers netjes, veilig en beschermd opgeborgen.

Specificaties Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad

Merk

ABC Kantoormeubelen

Gewicht

25 kg

Afmetingen

Hoogte: 75 cm

Breedte: 46 cm

Diepte 60 cm

Kleur

Wit

Open of dichte kast

Met wielen

Nee

Type deur

Type kast

Ladeblok

Omschrijving van Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad

Deze praktische standcontainer is een must-have voor een georganiseerd kantoor. Met zijn 3 of 4 lades biedt deze container voldoende ruimte om al je spullen netjes en geordend te houden. Of het nu gaat om papierwerk, kantooraccessoires of persoonlijke eigendommen, met deze standcontainer heb je alles binnen handbereik en toch georganiseerd. Deze standcontainer is ontworpen met functionaliteit en gebruiksgemak in gedachten. Dankzij de wieltjes aan de onderkant kun je de container eenvoudig verplaatsen naar de gewenste locatie. Of je hem nu bij je bureau wilt plaatsen of in een andere ruimte wilt gebruiken, het kan allemaal, afhankelijk van jouw behoeften. Deze ladecontainer kan eenvoudig worden bevestigd aan een wing- of hoekbureau, zowel aan het hoofdbureau (80 cm diep) als aan de hoekzijde (60 cm diep). Hij is voorzien van 2 normale laden en 1 lade speciaal voor hangmappen. De laden zijn uitgerust met handige telescoopgeleiding en een cilinderslot, inclusief 2 sleutels. De standcontainer is verkrijgbaar in 2 dieptematen: 60 cm diep of 80 cm diep. Hij heeft een solide constructie, is slijtvast en eenvoudig schoon te maken. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende kleuren voor de romp en het topblad. Optioneel is er ook een kunststof pennenbak verkrijgbaar. De meubelen worden ongemonteerd geleverd achter de eerste deur.

Veelgestelde vragen over Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 75 cm
  • Breedte 46 cm
  • Diepte 60 cm

Daarnaast heeft het een gewicht van 25 kg.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad komt standaard in het Wit. Bekijk de externe webshop om te zien of het in meerdere kleuren te verkrijgen is.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad is een Ladeblok en heeft als deur type: . Het is daarnaast een en heeft wielen: Nee.

Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad is op de markt gebracht door ABC Kantoormeubelen. Een hoogwaardig bedrijf op het gebied van ladeblok-archiefkasten.

Je kunt Praktische standcontainer 3 lades diep 60CM kleur Antraciet (Ral 7016) topblad bestellen via deze externe webshop. Wij hebben deze uitgekozen op basis van de beste prijs.

Bekijk ook andere ladeblok-archiefkasten